Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (V)

luni, septembrie 14, 2020 10:41
Posted in category Mass-media

Sotia lui Adrian PaunescuOraşul cu cea mai mare transpiraţie pe subsuoară de locuitor este El Paso, din Texas. S-a calculat că, în patru ore dintr-o zi de vară, locuitorii oraşului ar putea umple, dacă şi-ar aduna sudoarea într-un singur loc, o piscină olimpică. La atâta transpiraţie, oare se aleg şi cu un lighean de inspiraţie?

Puţin umor negru: o americancă din statul Virginia şi-a donat un rinichi unui tânăr suferind. Exact în acea săptămână a câştigat la loterie o jumătate de milion de dolari. Oare e o simplă coincidenţă sau e vorba de o răsplată de origine cerească? Atunci, dacă femeia şi-ar fi donat amândoi rinichii, urmaşii ei ar fi câştigat, poate, un milion de dolari la aceeaşi loterie!

Cea mai scumpă pălărie din lume, acoperită în întregime de diamante, costă aproape trei milioane de dolari şi a fost prezentată publicului de o casă de licitaţii din Londra, deşi nu e de vânzare. Vă daţi seama că acest obiect vestimentar trebuie păzit de un sistem jos pălăria?

Rămânem tot în zona britanică a extravaganţelor: o englezoaică a dat 10.000 de lire pentru a-şi cumpăra o maşină Mini Cooper care să se asorteze la poşeta ei pe care dăduse doar 20 de lire! După această logică, ar trebui ca poşeta să fie goală mereu pentru a se asorta cu conţinutul creierului ei!

Sun influenţa filmului cu Mary Poppins, un chinez a sărit de la etaj cu umbrela, de teamă că îi va exploda cuptorul cu microunde. Umbrela s-a făcut praf, iar chinezel şi-a rupt ambele picioare. De vină e regimul comunist al lui Mao care nu le-a permis chinezilor să vadă filmul respectiv în copilărie, când omul nostru era mai uşor şi poate-l ţinea umbrela! (“Academia Caţavencu”, nr. 654/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu