Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXIX)

duminică, aprilie 30, 2023 6:28
Posted in category Mass-media

Hitler = Putin

Şi în Germania, poşta e la fel de eficientă sau poate chiar mai eficientă decât cea română. Pentru că a doborât un record, ce-i drept, negativ. O scrisoare a ajuns la destinatar după 286 de ani! O scrisoare trimisă de o biserică luterană pentru orăşelul Ostheim în legătură cu noul cleric al localităţii.Dintr-o greşeală de înţelegere, scrisoarea a ajuns în Ostheim-ul de lângă Frankfurt şi a fost păstrată în arhivele locale până acum (până în 2004 – n.m.). Vă daţi seama dacă încă se mai lucra aşa, cu negustori ambulanţi ca acum aproximativ 300 de ani? Adică, nema e-mail, canci instant messenger, zero webblog-uri. Am fi avut ditamai lag-ul de 3-4 ani. Dacă se întâmpla aşa şi cu scrisoarea de la UE către România, cu integrarea? Şi în loc să ajungă la noi, ajunge în Congo. Am emigra acolo cu drag, nu de nevoie. (Aluzie la o glumiţă a acelei perioade, în care mafiotul puşcăriaş Adrian Năstase sugera celor cărora nu le convine dictatura PSD-Năstase să emigreze în Congo. După pierderea alegerilor prezidenţiale de către coruptul Adrian Năstase, în favoarea lui Traian Băsescu, în spaţiul public apărea glumiţa: „Bombo (de la Bombonel, porecla lui Adrian Năstase), o să emigrezi tu în Congo!”)

O familie de ruşi şi-a băgat fata, în vârstă de 3 ani, pentru a nu plăti biletul de tren, într-o geantă. Ajunşi la una dintre gările Moscovei, cu banii economisiţi, părinţii „grijulii” s-au oprit la una mică, aşa, de drum, la cel mai apropiat birt. Nefiind atenţi la bagaj, acestora li s-au furat, chiar de sub ochi, nu numai hainele, ci şi copilul. Hoţii au scos fetiţa şi au plecat mai departe cu prada. Cu sărăcia asta din Rusia, se mai justifică gestul hoţilor, dar cât de proşti trebuie să fie părinţii să nu scoată copilul imediat ce au coborât din tren?

S-a descoperit recent că bătrâneţea e o boală care poate fi vindecată ca oricare alta. Deci mia de ani se poate atinge uşor. În aceste condiţii, credeţi că lui Ion Iliescu i s-a făcut dreptate cu doar 3 mandate? („Academia Caţavencu”, nr. 678/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu