Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXVIII)

duminică, aprilie 23, 2023 6:43
Posted in category Mass-media

Asistati social

Sfârşit de noiembrie 2004, după nişte alegeri parlamentare şi prezidenţiale, în presa centrală din România apăreau ştirile de mai jos.

Începem, iată, prima săptămâna de după alegeri! De aceea, făra nicio legătură cu nimic electoral, prima ştire este despre caritate, bunătate sufletească şi oameni ajutându-şi semenii mai nevoiaşi. (Sau nu?) Un suflet mare a donat unei organizaţii caritabile din Anglia, care se ocupă de cei de vârsta a treia, mult peste o mie de lire (adică şi mai mulţi euro). Cum a reuşit? I-a uitat în geaca pe care a dat-o organizaţiei ca donaţie. Săracul om încearcă acum (încerca în 2004 – n.m.) din răsputeri să îşi recupereze „donaţia”! Să nu vrea cumva şi politicienii noştri să dea haine săracilor şi să uite prin buzunare numărul conturilor din Elveţia!

Ca urmare a unei legi controversate, în privinţa protecţiei animalelor, care ar lăsa fără slujbă sute de mii de îmblânzitori de şerpi, parlamentul Indiei a primit numeroase ameninţări cu şerpi lăsaţi liberi în plen! Mare brânză, noi avem lighioane în Parlament încă din 1989 şi nu ne-a avertizat nimeni!

Tot la fraţii noştri din India rămânem. Un colonel de artilerie, dornic să primească medalia de bravură, a făcut poze cu nişte localnici mânjiţi cu ketchup, încercând să-i dea drept inamici omorâţi de acesta. Mai trebuie să spunem că toată lumea s-a prins că era ketchup şi că distinsul militar a fost găsit vinovat de curtea marţială? Ar trebui totuşi să îi dea medaliile pentru prostie, incompetenţă şi stupiditate în mare grad de idiot, că le merită cu vârf şi îndesat dacă el credea că îi va fi admisă cererea. Şi, apoi, trebuie spus ce au făcut localnicii cu ketchup-ul. Că doar nu l-au aruncat la canal. Ei, abia de aici putea începe adevăratul măcel de crenvurşti! („Academia Caţavencu”, nr. 677/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu