Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXVII)

sâmbătă, aprilie 1, 2023 11:06
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuCâteva ştiri din presa anului 2004, când România era sub cizma baronilor PSD-işti, în frunte cu mafiotul Adrian Năstase.

Într-un orăşel din India, mai exact in aşezarea numită Dhami, sute de oameni au fost răniţi, după ce un ritual vechi de 100 de ani a degenerat într-o nebunie generală. Nu că ritualul ar fi avut vreun strop de normalitate în el: Concursul Anual de Aruncat cu Pietre! Localnicii s-au grupat în două tabere şi startul a fost dat! Am şi eu o întrebare: dacă moare cineva se pune ca doi răniţi sau nu se pune la scor şi se scoate/omoară unul şi de la echipa cealaltă?

Vecinii noştri, bulgarii, au probleme cu orientarea sexuală. Nu la oameni, ci la porci. Un fermier din Şumen a apelat la curţile de judecată ale ţării pentru a primi despăgubiri băneşti care acesta crede că i se cuvin. El susţine că porcul lui nu era interesat decât de alte porcine de sex masculin. Ca dovezi, ţăranul a adus poze cu animalul de peste 150 de kilograme despre care susţine că „e pe invers”. Supărat că nu îl poate folosi pentru a perpetua specia (porcească), proprietarul l-a transformat în cârnaţi.

O familie din oraşul german Karlsruhe a luat cina în aer liber, chiar în apartamentul său. Incidentul s-a petrecut după ce o echipă de buldozerişti a calculat greşit şi a spart şi un perete care nu era în plan. Un perete întreg, care nu ar fi trebuit să fie demolat. Trist, dar adevărat. Să nu uităm însă că aşa ceva se întâmplă şi în blocurile noastre, doar că fără intervenţia buldozeriştilor.

În China, până acum câteva zile diverţul era ilegal, ca şi în Malta şi în Filipine. După ce timp de 10 ani legea divorţului s-a chinuit să treacă prin Parlament, aceasta a fost promulgată, cu foarte mult succes. La zece minute de la declararea divorţului legal se înregistraseră deja mii de cereri. Oamenii ăştia chiar luau în serios partea cu „până când moartea ne va despărţi”, deşi poate n-ar strica o lege care, tocmai pentru a descuraja despărţirile, să interzică şi moartea! („Academia Caţavencu”, nr. 676/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu