Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXV)

duminică, noiembrie 20, 2022 14:15
Posted in category Mass-media

Copiii religiosi

Începem cu un caz de prostie rară, care nu cred că poate fi egalat. Chen Chung-ho, din Taipei, om aparent fără mari tulburări de personalitate, a sărit dintr-o dată în „ţarcul” leilor din Grădina Zoologică, încercând să îi, atenţie, convertească la creştinism! Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, urla cât putea de tare „Iisus vă va salva” şi „Haideţi şi muşcaţi-mă”. La început, felinele, care se relaxau la umbra unui copac, nu l-au băgat în seamă, dar treptat, alertate de prezenţa unui individ necunoscut, au sărit la acesta. Rănindu-l uşor la mâini şi la picioare, leii s-au retras în momentul în care omul îşi împreuna mâinile pentru a se ruga. După 30 de minute de tatonări, îngrijitorii au îndepărtat animalele cu tunuri de apă şi apoi le-au calmat cu tranchilizante. Iată, de fapt, ce înseamnă extremism religios. Şi iată, de fapt, şi ce înseamnă zi de post la lei!

Tot în lumea felinelor, însă în partea celor de casă. Plimbându-se pe stradă, o pisică din oraşul englez Bristol a sărit în limuzina închiriată de vecini pentru o noapte albă. Animalul a fost găsit la 50 de kilometri depărtare de către şoferul limuzinei, după câteva zile. Iată o mâţă care, atunci când fuge de acasă, o face cu stil şi în lux.

Un patron de pub din Anglia, supărat pe remarcele usturătoare la adresa berii fabricate de el, i-a pus într-un avion pe toţi clienţii fideli şi i-a trimis la Dublin. Aici au participat la degustări de bere irlandeză. Deşi nu i-a convins pe clienţi că berea sa e la fel de bună, patronul crede că „distracţia” de 5 mii de lire sterline a meritat şi încă îşi mai susţine părerea. Vă daţi seama ce ar fi ieşit dacă nu ar fi fost pub, ci restaurant chinezesc, şi nu bere, cu sushi! („Academia Caţavencu”, nr. 674/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu