Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXIV)

duminică, octombrie 30, 2022 8:42
Posted in category Mass-media

InflatiaÎn India se pare că regulile sunt respectate cu stricteţe! Gajendra Kharatmal, un tânăr foarte ambiţios care doreşte să fie poliţist din tot sufletul, a făcut tot ceea ce a putut ca să fie admis ca protector al legii. Pe lângă ceea ce face toată lumea când vrea să devină poliţist, adică să lipsească de la şcoală, el a mai făcut ceva. Fiind deja respins o dată din cauze de înălţime, acesta şi-a învăţat lecţia şi şi-a pus în păr o bucată de lemn pentru centimetrii mult doriţi. Suspicioşi, cei din comisia de admitere l-au mai măsurat o dată şi au descoperit lemnul ascuns. Ambiţiosul tânăr este acum liber pe cauţiune, aşteptând procesul. Iată cum nişte centimetri te pot plasa de partea cealaltă a legii. Şi unde mai pui că-i vorba de centimetri de sus, nu de ăia de jos!

Slăbitul se poate face şi mâncând bine de tot. Cel puţin aşa susţine un neamţ care a creat un „pui” al celebrei diete Atkins. Dieta e pe bază de carne de porc! Şi nu numai! Dieta are ca element principal un anume fel de mâncare din porc, cu garnitură de varză murată, „udată” bine cu jumătate de litru de bere. Bucătarul Gero Winiarski se mândreşte cu descoperirea unei metode care scoate toată grăsimea din carnea de porc, dieta acestuia ajutându-l pe colegul său să slăbească unsprezece kilograme. Cu porcul am înţeles, dar cu berea şi cu varza murată cum rămâne? Sau sunt şi astea fără grăsime?

Trei domni au fost opriţi la aeroportul din Anvers, Belgia, sub acuzaţia de trafic. Nimic neobişnuit! Se pare că ei traficau nişte broscuţe micuţe veninoase. Şi nu doar câteva, ci 600! Ce-a ajuns şi lumea asta, în curând o să se facă trafic de lipitori sau, cine ştie, chiar trafic de muşte ţeţe! Să nu ne mai mire că sunt (erau la începutul anilor 2000 – n.m.) atâţia români care fac trafic de purici ascunşi pe osiile de tren. („Academia Caţavencu”, nr. 673/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu