Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXIII)

duminică, octombrie 2, 2022 13:29
Posted in category Mass-media

Copii in Germania nazista versus copii in Rusia putinistaCei trei membri care au rămas în viaţă (erau în viaţă în 2004 – n.m.) din formaţia Queen au probleme mari cu naţionalitatea. Aceştia au dat în judecată o casă de discuri din Germania care a acordat, fără autorizaţie, o licenţă de reproducere a variantei „live” a hitului anului 1977 „We will rock you!”. Tribunalul la care a ajuns cazul a respins cererea celor trei pe motiv că nu au adus destule dovezi că sunt cetăţeni britanici, adică cetăţeni UE (în 2004, Marea Britanie era membră UE – n.m.), pentru a putea continua procesul. Nici certificatele de naştere nu au fost bune, pentru că ele nu atestă că încă mai sunt (mai erau în 2004 – n.m.) cetăţeni britanici. Dacă eşti celebru în toată lumea, greu mai crede cineva că te-ai născut într-o singură ţară.

Patru elevi italieni, trei fete şi un băiat, au încercat să scape de teste printr-o metodă nouă. Într-o vineri, după închiderea liceului în care învaţă, adolescenţii au înfundat canalizarea, au dat drumul la robinetele de la baie şi le-au lăsat să curgă pe durata weekend-ului. Liceul, cel mai vechi şi prestigios liceu din Milano, s-a deteriorat serios, pagubele aduse fiind de peste 400.000 de euro. Tinerii vor fi anchetaţi pentru vandalism, intrare prin efracţie şi distrugerea unor bunuri publice. Vă întreb, nu era mai bine dacă dădeau acel test? Şi b) vedeţi că, după ce au înfundat canalizarea, şi lor li s-a înfundat, dovadă că cine înfundă la urmă, înfundă mai bine!

Un tren din comitatul Wilts, Marea Britanie, a suferit numeroase avarii şi câteva ore întârziere după o coliziune cu o găină. Anchetatorii încă se mai întreabă, filosofic: ce a fost mai întâi, trenul sau găina? („Academia Caţavencu”, nr. 672/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu