Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXII)

joi, septembrie 1, 2022 15:41
Posted in category Mass-media

Mafia TVSe pare că extrem-de-mult-prea-binecunoscutul Eric Clapton, în lumea muzicală numit şi „slowhand” (mână lentă), a fost prins de către poliţia dintr-un stat european mergând cu viteză mult prea mare, drept pentru care i s-a confiscat carnetul. Eee, na! Păi, propunem să i se schimbe numele din „slowhand” în „fastfoot”!

Un alt incident rutier, de data asta în America. Un şofer a fost oprit la un control de rutină. Nimic special. Poliţiştii au descoperit că şoferul era puţin turtit de băutură. Din păcate, iarăşi nimic special. Se pare, însă, că participantul la trafic avea şi un picior în ghips. După ce i-au confiscat permisul, poliţiştii l-au dus la un spital pentru a verifica alcoolemia. Probabil că a băut ca să îşi facă, săracul, curaj să urce la volan.

În Berlin, o femeie din districtul Marzahn are o pasiune foarte ciudată pentru colecţionarea de biciclete. În vârstă de 44 de ani, femeia a „colecţionat” 80 de biciclete din împrejurimi. Poliţiştii au organizat o zi specială în care lumea din cartier să vină şi să vadă dacă bicicleta personală se găseşte printre cele furate. Însă tot nu s-a stabilit din ce cauză au fost furate bicicletele. Avem şi noi un „colecţionar” renumit, pentru care, sperăm, s-a stabilit data de 28 noiembrie pentru a putea evalua şi returna bunurile furate.

Următoarea ştire provine tot din aceeaşi zonă. Un pui de gorilă din Stuttgart, adus de la grădina zoologică din Berlin şi declarat iniţial maimuţică, se dovedeşte a fi maimuţoi! Veterinarul grădinii susţine că e greu de făcut diferenţa la naştere, atunci când puiul este trecut în acte. Însă nu îşi poate da seama cum de nu a descoperit îngrijitorul gorilei diferenţa, schimbându-i zilnic scutecele. Acuma, întrebarea ar fi: dacă, de fapt, nu i-a schimbat scutele? Nebunaticul! („Academia Caţavencu”, nr. 671/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu