Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXVI)

luni, ianuarie 1, 2024 12:02
Posted in category Mass-media

Învăţător, autor de manuale şcolareCe se mai întâmpla în lumea largă a lunii februarie din anul 2005, citim mai jos.

Iată că a venit (în februarie 2005 – n.m.) zăpada şi peste noi. Dar nu numai peste noi, peste toată Europa. În Slovacia, ninsorile abundente au făcut ca stratul de zăpadă să depăşească 6 metri şi să provoace numeroase avalanşe. Un cetăţean ce se pregătea să meargă în vacanţă a fost prins de o astfel de avalanşă în maşina sa. După e tentativă nereuşită de a se elibbera săpând în zăpadă, lui Richard Kral i-a venit o idee genială. Acesta avea în maşină, printre proviziile pentru vacanţă, 60 de sticle de bere, pe care le-a folosit ingenios pentru a se putea salva. Urinând pe zăpada care intra în maşină (după ce consuma sticlele de bere) în urma săpăturilor, Kral a reuşit să o topească şi să iasă cu bine din autoturismul îngropat. Ce tristeţe trebuie să fie la sediul MISA, vă daţi seama, 60 de litri de lichid de purificare, aruncat pe apa sâmbetei.

Tot despre băutură, însă una mai tare – nu numai băutura, ci şi întâmplarea. Un moscovit, pe numele său Oleg, s-a dus la o petrecere dată de un prieten şi s-a gândit că, dacă tot e la petrecere, ar fi bine să intre şi el în atmosferă. Şi, după o sticlă întreagă de vodcă consumată în câteva ore, problema s-a rezolvat şi omul intrase în atmosferă. Poate că intrase prea mult, pentru că s-a plâns că îi este rău şi ca urmare a ieşit la aer curat pe balcon. Apoi s-a dezechilibrat şi a căzut mai bine de 12 metri, pe asfalt. Deloc tulburat, doar puţin tulbure, omul s-a ridicat de pe jos şi a urcat înapoi la ptrecere. Medicii de la ambulanţă, care l-au consultat, au presupus că, de la alcool, muşchii omului erau atât de relaxaţi încât pur şi simplu nu a avut loc un impact, el doar sărind înapoi. Păi, de aia nu l-au putut da jos pe Văcăroiu (PSD-ist, preşedinte al Senatului la începutul anului 2005, fost premier al României, renumit pentru alcoolismul său – n.m.), că a căzut de la înălţime şi a sărit la loc, de parcă nici nu ar fi părăsit funcţia. („Academia Caţavencu”, nr. 685/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu