Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXV)

vineri, noiembrie 24, 2023 19:55
Posted in category Mass-media

IsraelÎncepem cu prietenii şi vecinii noştri, sârbii, şi anume cu poliţiştii. Aceştia au oprit, la un control de rutină, un cetăţean care părea suspect. Rugată să prezinte nişte acte de identificare, persoana, cu şapcă şi ochelari de soare, a dat poliţiştilor un paşaport unde la rubrica de nume era trecut Bruce Willis. Problema era că paşaportul era australian şi că nu era singurul din maşina care s-a dovedit a fi furată. Goran Markovic, persoana din autoturism, era căutat pentru numeroase furturi de maşini şi a fost reţinut pe loc. Ard de nerăbdare să ajungă, şi la noi, popoarele convieţuitoare şi şmanglitoare să se prezinte ca Denide Vito sau ca Harmand Hasante şi să zică: „Heu nu şpic pă romeinian, mânca-ţi-aş”.

Portul belgian Antwerp are de ceva timp lumini noi pe faleză. Dar locuitorii nu vor putea să se bucure de ele la adevărata lor valoare deoarece o categorie socială aparte are ceva de zis. Prostituatele care lucrează în jurul falezei spun că luminile puternice le fac rău la slujbă. Din ce în ce mai puţini clienţi apelează la serviciile lor. Ele au făcut o plângere, care urmează (urma în 2005 – n.m.) să fie analizată foarte serios de către primărie. Pe când şi o petiţie semnată de aurolaci şi boschetari militând pentru o mai bună salubrizare a oraşului, ca să nu mai trebuiască ei să se trezească cu cioburi în spate după ce au dormit într-un tomberon?

Nişte hoţi care au spart un apartament luxos dintr-o staţiune de înaltă clasă din Bulgaria nu au luat banii sau bijuteriile, ci au băut vin. După ce au trecut de un sistem complicat de alarme, un câine de pază fioros şi două uşi încuiate, răufăcătorii nu au făcut altceva decât să consume vinul proprietarului. Ofer un indiciu preţios poliţiştilor: uitaţi-vă prin baie şi cred că îi găsiţi. („Academia Caţavencu”, nr. 684/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu