Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXIV)

duminică, octombrie 1, 2023 8:15
Posted in category Mass-media

FemeileÎn Canada se practică, de altfel ca în orice ţară, opriri de rutină ale poliţiei rutiere. De o asemenea oprire a avut parte şi o doamnă de 43 de ani. Acaesta, bunică a doi copii cu vârste de patru şi un an, a oprit la cererea poliţistului. Partea haioasă e că ea fuma canabis în maşină, unde se aflau şi cei doi nepoţei ai ei, fără centuri de siguranţă. Ce amintiri din copilărie halucinante o să aibă copilaşii ăştia! „Mamă, ce caterincă maximă facem azi, copii! Mergem cu maşina şi buni vă lasă fără centuri, ca să stricaţi ce vreţi voi şi să vă daţi joc dând vreţi, poate chiar în mişcare. Şi, ca să adormiţi mai uşor, vă dau şi nişte fum din acela de vedeţi desene animate fără să vă uitaţi la televizor.”

Tot la bunici rămânem, însă la una mai ghinionistă, dacă vă puteţi închipui. Având probleme cu vederea, doamna Terry Horder, de 78 de ani, din Australia, a încercat să îşi ia picăturile pentru ochi din frigider, însă a luat superglue. Doamna a fost transportată la spital şi, după un sfert de oră, a scăpat fără probleme. Îi urăm să fie cu ochii în patru. Altfel spus, să nu-şi dezlipească ochii de la pericole.

În Frankfurt, gunoierii merg la cursuri de artă modernă. Asta ca pedeapsă. Pentru că un grup de muncitori de la salubrizarea oraşului au luat, compactat şi incinerat mai multe opere de artă din expoziţia unui artist german, Michael Beutler, confundându-le cu deşeuri. Ar fi trebuit şi ei să-şi pună nişte întrebări când au aruncat chestiile alea abstracte. Că cine naiba credeau ei că s-a şters la fund cu ditamai hârtia igienică de mărimea unui tablou? („Academia Caţavencu”, nr. 683/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu