Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXI)

sâmbătă, iunie 17, 2023 15:06
Posted in category Mass-media

Romani la furat in GermaniaO ştire senzaţională ne vine din zona Germaniei. Se pare că fostul lider etern al naţiei iubitoare şi făcătoare de wurşti, merţane şi autostrăzi fără limite de viteză, Adolf Hitler, a fost un mare fan al lui Mickey Mouse. Cel puţin aşa declara fiul arhitectului-şef al Führer-ului. Măcar aşa se explică cine era strategul lui Hitler. Au dreptate CNA-iştii mapamondului când zic că desenele animate conţin prea multă violenţă. Bine că nu existau pe-atunci desenele animate din ziua de azi, că nici Ţestoasele Ninja nu l-ar mai fi oprit pe diliu.

În Rio de Janeiro, Moşii Crăciun s-au reprofilat. Cel puţin doi dintre ei s-au săturat de calsica îndatorire. Astfel, noua interpretare a celui mai darnic om de pe planetă (şi nu vorbesc de Maica Tereza) este aceea de traficanţi de droguri. Aceştia, deghizaţi în Moş Crăciun, făceau trafic cu mici punguţe de marijuana în formă de cadouri simbolice. Acum, vin şi eu şi vă întreb: era ofertă specială şi le dădeau pe gratis? Că altfel nu prea văd cum nu ar sări în ochi un om care se târguieşte cu Moş Crăciun rugându-l să nu îl lase fără doză fiindcă nu mai are bani. În fine, am impresia că în Brazilia e la modă, de sărbători, cântecelul „Venă, venă, Moş Crăciun, şi ne-aduce tot ce-i bun!”.

Un grup de turişti olandezi aflaţi în excursie în munţii Anzi din Chile s-au pierdut şi au crezut că incidentul ăsta face parte din tur. După ce ghidul le-a spus că s-au pierdut, cei 17 bărbaţi şi femei au insistat că e, de fapt, o glumă care face parte din traseul turistic. Găsiţi după 24 de ore, cu un uşor grad de deshidratare, olandezilor tot nu le-a venit să creadă că nu e o surpriză din partea agenţiei de turism. Păi, să vină şi la noi proşti, pardon, turişti din ăştia, că aici mâncarea proastă, hotelul dărăpănat, prosopul murdar, hârtia igienică folosită şi traseul marcat doar pe jumătate chiar sunt o surpriză din partea agenţiei de turism. („Academia Caţavencu”, nr. 680/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu