Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXIII)

joi, august 31, 2023 9:27
Posted in category Mass-media

Albert Einstein şi Charlie ChaplinAşadar, să intrăm direct în pâine sau, după caz, în cafea. Tocmai am aflat că s-a furat un aparat de făcut cafea dintr-un showroom al unei mărci prestigioase de maşini. Furtul era să treacă neobservat, dacă angajaţii nu ar fi simţit nevoia să bea o cafea în dimineaţa următoare. Poliţia nu are pe nimeni pe lista de suspecţi, iar vestea bună e că hoţii nu-s români. De unde ştim asta? Simplu. În primul rând, când au demarat în trombă din faţa showroom-lui, hoţii au lăsat pe drum o dâră de la roţi, şi nu una de balegă de cal înhămat la căruţă. În al doilea rând, oglinzile şi farurile din showroom au rămas intacte, iar lângă roţile maşinilor expuse nu au fost găsite urme de pipi de maidanez.

Un hoţ a jefuit o benzinărie din statul Washington, SUA, apoi a fost urmărit de poliţiştii din mai multe orăşele învecinate. Aproape nimic neobişnuit, nu? Dar „eroul” nostru, ameţit de propria-i încercare de a scăpa de poliţişti, nu ştia unde se află. Poate de aceea, cel mai probabil din reflex, a intrat într-o benzinărie să întrebe în ce zonă este. Tot nu vi se pare nimic ciudat? Dar dacă vă spun că a intrat în aceeaşi benzinărie pe care o jefuise mai devreme? Sau, şi mai rău, faptul că el nu şi-a dat seama de acest lucru decât atunci când a venit poliţia să îl ridice? Îi urez acestui nefericit să poată să evadeze din puşcărier fără ca apoi, după ce reuşeşte să scape de gardienii urmăritori, să bată la uşa penitenciarului ca să întrebe cam pe unde se află!

În China şi-n chinurile facerii

Trăim pe o planetă frumoasă, păcat că-i din ce în ce mai locuită. Săptămâna trecută (la începutul lunii ianuarie 2005 – n.m.) a văzut lumina zilei – şi prima ascuţitoare – chinezul cu numărul 1,3 miliarde. Doctorii din maternitate nici n-au avut timp să se bucure de naşterea acestui rotund număr, fiindcă până să-m îmbăieze, până să-i găsească un pătuţ, s-au trezit că două saloane mai încolo se năştea chinezul cu numărul 1,35 miliarde. Televiziunile venite la maternitate nu ştiau pe care dintre cei doi chinezi să-l prezinte, aşa că s-a luat o pauză publicitară, timp în care ar fi trebuit să se ia o decizie. Astfel că la reintrarea în emisie s-a transmis în direct naşterea chinezului cu numărul 1,4 miliarde. Din păcate, crainica s-a bâlbâit la mijlocul ştirii, ceea ce a obligat echipa să reia filmarea de la momentul în care se năştea chinezul cu numărul 1,5 miliarde. La finalul filmărilor, echipa televiziunii a trebuit să mai stea câteva minute în maternitate, pentru a ciocni o cupă de şampanie în cinstea naşterii chinezului cu numărul 1,6 miliarde, care se năştea în acelaşi timp cu chinezul cu numărul 1,7 miliarde. („Academia Caţavencu”, nr. 682/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu