Mafia PSD-ista este sustinuta puternic de parohia bugetara din Romania

luni, mai 8, 2017 17:06

Mafia PSDCa in orice stat bananier, a fi bugetar înseamnă să-ţi atingi visul de mărire. Mafia PSD-istă te plăteşte regeşte chiar dacă esţi o nulitate absolută în domeniul tău de activitate. Mai mult, sistemul de pile şi relaţii, moştenit din comunism, pe care se bazează mafia PSD-istă, face din bugetarii României cei mai mari frânari ai progresului pe calea firescului unei societăţi normale, în care mita şi şpaga nu au ce căuta. Bugetarii, majoritatea dintre ei nişte curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pe nişte arginţi, sunt cei mai mari duşmani ai democraţiei, statului de drept şi altor “prostioare” de acest fel. După mulţi ani petrecuţi între bugetarii României, am constat următoarele:

  • Peste 90% dintre ei au şi astăzi limba adânc înfiptă în curul lui Ceaşcă, acel dictator bolşevic ce a înfometat şi izolat România de lumea civilizată. Şi, cică, în şcolile din Românica se studiază istoria României, implicit se învaţă despre dictatura comunistă, lecţii predate, evident, de nostalgici ai comunismului (hăăă, hăăăă, hăăăăă), precum şi cultura civică, în care elevilor li se predau “prostioare” precum: stat de drept, separaţia puterilor în stat etc. De exemplu, ce credeţi că mă întreabă odată o doamnă educatoare, care deloc întâmplător predă şi obiectul Cultură civică la clasele a VII-a şi a VIII-a (prietenii ştiu de ce)? Intrebarea deloc retorică era: “Oare Ceauşescu nu are vreo rudă care să conducă România?” Ce contează că Ceauşescu a ordonat să fie ucişi nişte oameni, a participat, alături de trupele sovietice, la rusificarea României, a condus un regim al hoţiei şi minciunii, în care trăiai cu teroarea Securităţii în suflet etc. Ce contează că Ceaşcă a pus la punct un sistem de furt, fraudă, minciună, corupţie, ticăloşie etc. care şi astăzi ne ucide ţara! Pentru doamna respectivă, care cu siguranţă are puternice dureri în cot atunci când vine vorba despre genocidul bolşevic, nimic din toate acestea nu contează, aşa cum nu contează nici acţiunile criminale ale mafiei PSD-iste. “PSD-ul ne-a mărit salariile” şi, conform logicii majorităţii bugetarilor români, pot face orice: pot fura România bucată cu bucată, pot muta această ţară în Africa etc. Pentru un asemenea specimen, şcoala e doar locul unde eşti la fel de (ne)educat civic precum ultimul căruţaş beţivan şi analfabet, cu care deloc întâmplător te intersectezi, mai ceva ca mafiotul Dragnea cu amanta de 24 de ani.
  • Majoritatea bugetarilor din Românica sunt înscrişi în, ia să vedem, cine ghiceşte, PSD (URA! URA! URA!) Ce credeţi că se întreabă o doamnă profesoară, cu soţul primar PSD-ist, fost PNL-ist (traiască traseismul politic în interiorul USL = Uniunea Sovietico-Liberală), în urma cu câteva zile: “Ce caută Mircea Cărtărescu în Piaţa Victoriei?” Adică, în mintea doamnei profesoare, domnul Cărtărescu, cel mai mare scriitor român contemporan, nu are voie în Piaţa Victoriei, doar PSD-ul ne-a dat bani şi domnul Dragnea trebuie să aibă linişte, să fure nestingherit, să facă din România o ţară de hoţi şi corupţi. Şi tot respectiva, într-un dialog cu singurul nePSD-ist din şcoală: “Hai dom’le, că toţi au furat, toţi sunt la fel”. Nu am mai apucat să-i spun că nu sunt toţi la fel, nu toţi au adus minerii, precum fostul preşedinte PSD Ion Iliescu, nu toţi au vândut pe nimic Petrom, Sidex, nu toţi au dat miliarde companiei Bechtel etc. Şi este una şi aceeaşi persoană cu cea care, în urmă cu nişte ani, îmi spunea într-o şedinţă că religia este obiect obligatoriu în şcoală (hăăăă, hăăăăă, hăăăăă).
  • Bugetarului român îi place la nebunie să i-o tragă PSD-ul pe la spate, mai ales atunci când face praf viitorul acestei ţări. Majoritatea bugetarilor din Românica nu este interesată de “prostii” precum: numirea directorilor de şcoli pe criterii politice, crima mafiei PSD-iste de a opri toate investiţiile în România, condamnând în acest fel România la subdezvoltare etc. 90% dintre bugetarii României au înscris pe frunte următorul slogan: “Stima noastră şi mândria, PSD-ul şi hoţia”.

Cea mai dăunătoare insectă pentru sănătatea morală a României este bugetarul român. Trebuie privatizat tot în Românica. Poliţia, şcoala, unitatea sanitară să fie finanţate din bugetele locale, pentru a înţelege şi insecta bugetară că banii din cauza cărora bugetarii au devenit târfele PSD-ului nu vin din conturile burduşite cu bani furaţi ale mafiotului Dragnea, ci din munca celor din domeniul privat sau din împrumuturi externe.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu