„Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti

joi, martie 2, 2017 20:20

PSDPensionari idioți, nu mai nenorociți această țară

Cine susține cu sârg mafia PSD-istă? O parte a pensionarilor imbecili, mulți dintre ei provenind din structurile de forță ale dictaturii comuniste criminale: foști securiști, foști gardieni torționari din lagărele de exterminare bolșevice, foști turnători la Securitatea comunistă, cei care și-au vândut aproapele, fiind Iuda pentru cei apropiați, foști nomenclaturiști comuniști, care nu au muncit în viața lor, au dat doar din gură etc. Toți acești paraziți au pensii imense, în timp ce copiii României au școli care se dârâmă, nu au manuale de calitate etc. Toate aceste gunoaie au parazitat societatea românească și o distrug zilnic apărând mafioți care trebuie judecați și condamnați pentru distrugerea acestei țări. Nu poți avea o țară normală, prosperă și civilizată în condițiile în care asemenea specimene decid viitorul acestei țări, beneficiind și de apatia unor alte categorii sociale și de vârstă care nu participă la vot.

Pensionari trădatori de neam și țară, scoateți limba din curul lui Ceașcă și depuneți o floare în memoria milioanelor de victime ale comunismului criminal

De regulă, pensionarii care apără mafia PSD-istă, înainte de a te împroșca fără milă cu flegme, dacă spui ceva de mafioții PSD-iști, vin cu textul că “ei au construit această țară”. Și de câte ori aud această afirmație îmi vine să râd în hohote. Ce ați construit voi, pupincuriști ai mafiei PSD-iste? Niște fabrici și uzine care azi nu mai sunt, fiind furate și distruse de cei pe care voi i-ați votat? Tot ce s-a construit în România a fost furat de aleșii voștri, mafioții PSD-iști, pensionari fără nimic sfânt. Sunteți un blestem pentru această țară! Ați votat de fiecare data un criminal la cea mai înaltă funcție în stat, pe KGB-istul Ilici Iliescu, nu v-a fost jenă, nu v-a tremurat mâna, nu ați avut niciun moment de remuscare la gândul că acest odios criminal a ucis copii nevinovați în decembrie 1989 și iunie 1990! Și voi vreți respectul meu, javre ordinare? Vreți aprecierea mea? Cum puteți merge, aduși ca oile de mafiotii PSD-iști, cu autocarele, în fața Palatului Cotroceni, iar acolo să urlați ca aurolacii tot felul de injurii la adresa Președintelui României? Voi nu realizați, nenorociților, că vă bateți joc în acest fel de votul a peste 6 milioane de români? Meritați deportați, jeguri ordinare, în Coreea de Nord, să vă bucurați acolo de binefacerile PSD-ismului multilateral înapoiat!

Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei în plus la salariu

Cam atât mai valorează statul de drept și democrația în România, de exemplu, în ochii jegurilor care, cică, pregătesc generații de copii șu țineri pentru societatea de mâine: 200 lei în plus la salariu. Nimic nu contează pentru majoritatea cadavrelor didactice. Ați vazut vreun sindicat din învățământ să protesteze, în ultimii 27 de ani, împotriva fraudării la greu a examenelor de final de ciclu, Evaluare Națională și Bacalaureat, până la introducerea camerelor de supraveghere (și azi se fraudează, dar nu în cantitate industrială)? Ați văzut cadre didactice să protesteze împotriva intrării la liceu a tuturor analfabetilor, că așa a vrut și vrea PSD-ul? Ați văzut vreo mișcare a celor din școli împotriva plagiatului și a plagiatorilor? Nimic, originalitatea ucide. Ba mai mult, scula mafiotului Dragnea este linsă zilnic prin școlile din Românica, pe așa-zisii formatori de generații, de fapt niste deformatori care produc viitorii votanți de mafioți, nefiind deloc deranjați de faptele penale ale lui Dragnea și a celorlalți mafioți din PSD. Aceasta gașcă de penali, numită pompos Partid Social Democrat, are în școlile din România un sprijin constant, țoapele și țopârlanii care au dat șpăgi ca să ajungă la catedră, specimenele care au lipsă crasă de cultură, iar unele nici limba română nu o scriu și o vorbesc în mod corect, ei bine, toți aceștia formează gloata incultă și irațională care a adus România la stadiul de azi, la stadiul de colonie a mafioților PSD-iști. Rușine, rușine, rușine! Numai că nici rușine nu mai au lihniții de bugetari, cărora le arunci un os și-ți dau țara pe mână s-o violezi din toate pozițiile.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “„Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti”

 1. Mafia PSD-ista este sustinuta puternic de parohia bugetara din Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2019 at 16:22

  […] „Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti […]

 2. Pensionari idioţi, nu mai nenorociţi această ţară (IV) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 16:20

  […] „Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti […]

 3. Maretele victorii ale unui director numit politic de mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  mai 8th, 2019 at 19:56

  […] „Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti […]

Adauga un comentariu