Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989

duminică, octombrie 10, 2010 10:48

Eminescu, hotii RomanieiMărimea salariilor bugetarilor depinde de cât de bine se încasează şi se plătesc taxele şi impozitele datorate statului român. Ori, în ultimii 20 de ani, fraierul de buget de stat a fost violat din toate poziţiile de către românaşii roşii care cred că, furând într-una, vor trăi bine în această ţară. De la inspectorii fiscali, pe care i-a durut în cot de încasările la buget, şi până la ‘micul’ taximetrist care câştigă câteva sute bune de lei pe lună, dar nu plăteşte un leu la buget, toată fauna contravenţionalo-infractoare a României a făcut ca salariul unui medic din România să fie, probabil, mai mic decât în anumite ţări din Africa.

La acestea se adaugă marile tunuri financiare din România ultimilor 20 de ani, multe din ele ‘trase’ de pesediştii ‘curaţi şi cinstiţi’. Neocomuniştii din PSD, care nu mai pot de grija ţării (?), uită că singurii parlamentari care au ajuns la puşcărie au fost şi sunt cei pesedişti. Cum să aibă cei din educaţie salarii mari când Gabriel Bivolaru, parlamentar pesedist la acea vreme, fura miliarde de euro, pentru care a făcut doar trei ani de puşcărie, parcă.

Cum să aibă poliţiştii salarii mari când parlamentarul pesedist Catalin Voicu avea toată justiţia la degetul mic, iar banii publici se duceau pe apa sâmbetei. Pentru măscăriciul Ponta faptul că Bombonel Nastase se ducea să protesteze la Parchet în favoarea lui Bivolaru nu reprezintă ceva anormal, dar alte mizilicuri de azi i se par strigătoare la cer. Un alt exemplu de parlamentar PSD, la fel de hoţ precum colegii săi neocomunişti, este Şerban Brădişteanu.

În 2009, ANI cerea a doua oară confiscarea veniturilor nejustificate ale fostului senator pesedist. Prima dată, Agenţia Naţională de Integritate a cerut, la sfârşitul anului 2008, Curţii de Apel Bucureşti confiscarea a 3,6 milioane de euro şi 500.000 de dolari de la medicul Brădişteanu. Aceştia i-ar fi fost oferiţi medicului ca şpagă de către firma care a dotat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) cu aparatură medicală inutilizabilă în valoare de vreo zece milioane de euro. Mita a fost virată de firmele CC MED AG-Elveţia şi Biomedica GambH-Austria în conturile unui off-shore al medicului din Insulele Virgine în 2002. Pentru milioanele de euroi, Brădişteanu a făcut caietul de sarcini în care a băgat aparatură medicală de care ANP nu avea nevoie şi i-a influenţat pe membrii comisiei de licitaţie astfel încât să aleagă cele două firme şpăguitoare. În martie 2007, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Şerban Brădişteanu pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi luare de mită în formă continuată. Datorită justiţiei de cacao din România de acest proces nu s-a mai auzit nimic, doar judecătorii au alte ‘priorităţi’.

Iniţiativele ANI din 2007, 2008, 2009 explică virulenţa cu care parlamentarii PSD+PNL+UDMR au atacat ANI în 2010, atunci când aproape au desfiinţat-o, şi doar intervenţia UE şi a preşedintelui României a făcut ca ANI să rămână, timorată de-a binelea de mafioţii pesedişti care doreau să-i tragă obloanele. Dacă bugetarii României n-ar gândi prin intermediul televiziunilor mogulilor, ar trebui să meargă în miting la sediul PSD, cerându-le mafioţilor roşii banii furaţi de lăcustele pesediste în ultimii 20 de ani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  octombrie 10th, 2010 at 15:05

  acei bani au imbogatit mogulii de mucava si politicienii corupti de astazi din psd/pnl/pc…nu ii vom vedea vreodata…iliescu, crapi odata, ca din cauza ta suntem aici astazi…!!!

  la mine pe blog detali despre cum Beizadeaua incompetenta a lui Kim Jong-Il, tocmai a fost numit printul mostenitor al haznalei comuniste ce este Koreea de Nord…

 2. Dumitru Caruntu says:

  octombrie 10th, 2010 at 18:40

  Asa-i, probabil sansele ca politicienilor corupti sa le fie confiscata o parte din averea obtinuta prin furt sunt minime si vor fi nule de-a binelea daca, prin absurd, revin neocomunistii din PSD la putere.

 3. Dumitru Caruntu says:

  octombrie 13th, 2010 at 17:10

  Am inlocuit vechea adresa cu cea noua. Se pare ca iobagii mogulilor nu prea au simtul umorului.

 4. lupul-alb says:

  octombrie 13th, 2010 at 14:49

  salut, mi-au sters animalele contul cu mirceabadeafan si am pierdut blogurile. adresa noua este:
  https://antimitocan.blogspot.com/
  cu multumiri

 5. Cei mai bogaţi oameni ai planetei în 2010 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 11:22

  […] Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 […]

 6. Cum să ieşi viu dintr-un spital din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 16:18

  […] Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 […]

 7. La români, contează doar sărbătorile Sfântului Marx, mântuitorul de muncă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 15:56

  […] Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 […]

 8. Mafia PSD-ista este sustinuta puternic de parohia bugetara din Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 13th, 2019 at 7:25

  […] Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 […]

 9. O sugestie de frecat menta prin birouri, pentru bugetarii patriei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 16th, 2019 at 20:23

  […] Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 […]

Adauga un comentariu