Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu

vineri, februarie 3, 2017 12:54

PSD75% dintre bugetarii României votează mafia PSD-istă. În Moldova roșie, precum și în Oltenia roșie și țiganizată, procentul este undeva pe la 90%.

Pe cine credeți că se bazează mafia PSD-istă la fiecare scrutin electoral? În afară de categoriile clasice de idioți și cretini – țigani fără școală, pensionari ramoliți, asistați sociali inculți și fără minte – , pe bugetarii patriei, cei care se turnau unii pe alții la Securitate înainte de 1989, cei care și azi plâng după biciul lui Ceașcă și au limba în curul dictatorului ce a izolat și înfometat România, cei care, prin învățătorii și profesorii nostalgici ai comunismului și ai neocomunismului (PSD-ismul, adică), au nenorocit generații de elevi cărora nu le-au asigurat o pregătire pentru viitor, ci pentru trecut, condamnându-i în acest fel la statutul de votant al mafiei PSD-iste, în schimbul unui litru de ulei.

Credeți că pe învățătoarea țoapă și incultă din mediul rural o interesează hoțiile lui Dragnea? Sau caracterul mafiot al PSD-ului? Absolut deloc. Precum ultima curvă de pe centură, în schimbul a 200 lei, îi dă voie lui Dragnea, cel care, nu-i așa, reprezintă poporul, să fure cât vrea în România, să readucă România în colhozul rusesc, să izoleze această țară de lumea civilizată. Majoritate bugetarilor României țiganizate, care trăiesc pe spinarea celor din mediul privat, apăsați de biruri grele, și-ar vinde țara la tarabă, nu un niciun micrometru de conștiință națională, sunt absolvenți ai unor facultăți private de căcat, precum Spiru-Haret, unde n-au învățat mai nimic, fiind promovați deoarece niște profesori de la Spiru Haret aveau de luat niște bani, durându-i și pe aceștia în cur de această țară.

Rusia dictatorului KGB-ist criminal Putin are peste 90 de milioane de bugetari, astfel încât criminalul cu mâinile pătate de sângele ziariștilor și oponenților uciși din ordinul său nu a pierdut niciodată alegerile (de regulă, trucate, pentru a fi sigur de victorie) din cauza faptului că bugetarii, din teamă sau servilism, l-au votat fără probleme. Așa și în Românica, tot soiul trepăduși cu salarii imense, de pe la primării, școli, anaf-uri, agenții și paraagenții guvernamentale, asigură mafiei PSD-iste un procent mare la fiecare scrutin electoral.

Dacă vrem ca România să fie patria prosperității și libertății, nu patria mafioților votați și de bugetari în schimbul unor sute de lei în plus la salariu, trebuie privatizat tot, precum în SUA. Învățământul și sănătatea trecute la bugetele locale, să vedem dacă le mai convine mafioților locali să ceară 5 spitale unde se moare din cauza viermilor în locul unui mare spital dotat cu toate cele. Să vedem dacă mafiotii locali mai pot ține școli cu 7 elevi și peste 10 profesori. Iar toate aceste aberații erau posibile deoarece se luau bani de la investiții și se dădeau putorilor care, nu-i așa, trebuie să aibă un serviciu deși nu prea știu nimic, dar votează PSD-ul criminal.

Bugetari votanți ai mafiei PSD-iste, nu vă bucurați prea mult de cei 200 lei în plus la salariu. De regulă, într-o țară se trăiește bine dacă se muncește bine. Rezultatul umflării salariilor de catre mafia PSD-istă va fi creșterea prețurilor, adică inflația. Bugetari nenorociți și ticăloși, oare chiar nu realizați crima economică pe care mafia PSD-istă o comite cu aceste pomeni? Băi javre nenorocite, s-au închis unități economice nerentabile, s-a făcut o reformă economică dureroasă pentru a ajunge să avem inflație anuală 1% sau 2%! Cu acești bani care vi se dau de către mafia PSD-istă, pentru a vă închide gura, se creează dezechilibre economice grave, dar normal ca niște cretini ca voi au puternice dureri în cot atunci când vine vorba de viitorul copiilor și nepoților voștri. Lozinca voastră este simplă: “Să i-o sugem mafiotului Dragnea cât mai convingător, iar după noi, potopul. Nu contează ce fură mafia PSD-istă, ce injustiție aduce mafia PSD-istă, cum izolează țara mafia PSD-istă etc. Noi să avem azi ce mânca și mâine pot să ne pună mafioții PSD-iști cătușele.”

Bugetari votanți de PSD, voi ați distrus România, prin votul vostru. Voi ați votat o mafie care a ras tot în România, în schimbul unor bănuți în plus. Muriți, jeguri ordinare, pentru a da o sansă acestei țări să fie măcar pe-aproape de Polonia, Cehia sau Ungaria. Bugetari votanți de PSD, îmi creați doar scârbă și repulsie! Sunteți de o mie de ori mai demni de dispreț decât curvele de pe centură. Rău făcut de voi este infinit mai mare, în comparație cu ce fac acele fete.

Actualizare

Și dacă tot veni vorba despre cei din învățământ, despre moralitatea și integritatea lor: ați văzut vreun cadavru didactic să ia atitudine împotriva numirii, de către mafia PSD-istă, a directorilor de școli pe criterii politice? Ați vazut vreun protest legat de faptul ca rahați numiți politic au picat cu nota 2 (doi) concursul pentru ocuparea funcției de director de școală organizat de Guvernul Cioloș, dar mafia PSD-ista i-a pus inapoi directori? Și ar mai fi multe astfel de exemple.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

15 Responses to “Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu”

 1. un umil bugetar says:

  februarie 8th, 2017 at 18:04

  Cornele, iti inteleg mahnirea, dar sa-i pui pe toti bugetarii intr-o galeata nu-i corect.
  De aproape un an de zile sunt si eu bugetara, post ocupart in urma unui examen extrem de greu, cel putin ptr mine care nu eram obisnuita sa invat legi, ce trebuiesc redate cat mai fidel la examen, o mare tampenie, dar in lipsa de altceva am incercat si asta.
  Ca si tine am fost socata de cata prostie exista in acest mediu, cultivat preponderent cu absolventi de facultati particulare ( aici am inteles de ce au luat fiinta aceste srl-uri de fabricat diplome) si de cata indolenta exista.
  Aici am vazut oameni care-si consuma o mare parte a timpului destinat lucrului, cautand motive sa nu faca nimic. Cu toate acestea sunt si oameni care trag din greu, pentru un amarat de salariu.
  Daca s-ar face o evaluare corecta a functionarilor publici, disponibilizandu-i pe cei care vin la servici ptr a avea de unde pleca, si le-ar mari salariile celor care vor, stiu ce au de facut si chiar fac, atunci probabil ca alta ar fi treaba si nivelul in domeniul public.
  Atata timp insa, cat sefii isi mentin posturile in functie de nr de subordonati, vor tine in activitate toate lichelele ptr a-si putea ei lua banii si, ca de fiecare data, se vor gasi si „prosti” care sa faca treaba in locul altora.
  Sincera sa fiu nu stiu daca s-ar imbunatati ceva macar pentru copii nostri. Multi dintre noi avem copii care muncesc foarte mult ptr a avea un viitor mai bun, dar nu avem garantia ca nu vor fi subordonatii unor beizadele….

  Toate cele bune!

 2. Pensionari idioţi, nu mai nenorociţi această ţară (IV) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2018 at 11:47

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 3. Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 5th, 2018 at 19:38

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 4. Costel says:

  decembrie 16th, 2018 at 8:45

  Mare,mare dreptate și adevăr este că bugetari și pensionari educați de latrina3(anatma3),pt.că sunt atît de materiali ca toți mîncăii de rahat ai varanului voiculescu,toți cu creier drăcesc,antiadevăr,hoți și criminali cu pensii speciale,care consumă cu burtihane hiper,care au deviza-după noi potopul,ei toți sudați cu psd+alde+udmr,distrug ROMANIA în mod sitematic,planificat pt.maxim de rău și reducere la tăcere a oricui om corect,cinstit,cu demnitate curată deROMÂN.TREBUIE GĂSITĂ URGENT O CALE DE DESPOVĂRARE A ȚĂRII DE ACEȘTI DEMENȚI ANTINAȚIONALI ȘI SIGUR SE POATE DACĂ NU DORMIM PE NOI.DECI!?

 5. Daca Ordonantele incep miercuri sa-si faca efectul, trebuie lasat deoparte caracterul pasnic si trecut la lupta prin orice mijloace | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 20:17

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 6. Iesim in strada pentru un principiu, manipulatori jegosi de la tembelizor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 18:39

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 7. Cum e sa ai in clasa 3 (trei) elevi si niciunul sa nu stie nimic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2019 at 21:04

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 8. Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 16:29

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 9. Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PSD-ist) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 16:51

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 10. Bugetarii, pomanagiii ciumei roşii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2019 at 12:17

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 11. Mariana says:

  februarie 22nd, 2019 at 16:56

  Și eu sunt bugetar dar nu am votat niciodată PSD. E nevoie de intrarea în forță în sediile lor.Fără coloana vertebrala nu rezolvam.

 12. La români, contează doar sărbătorile Sfântului Marx, mântuitorul de muncă | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2019 at 14:56

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 13. „Stima noastra si mandria, PSD-ul si hotia”, recita gunoaiele societatii romanesti | A șaptea dimensiune says:

  mai 25th, 2019 at 18:49

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei în plus la salari… […]

 14. Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 | A șaptea dimensiune says:

  mai 29th, 2019 at 7:35

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

 15. PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana | A șaptea dimensiune says:

  mai 29th, 2019 at 7:36

  […] Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu […]

Adauga un comentariu