Mafiotul PSD-ist Gabriel Bivolaru trăgea ţepe şi din puşcărie

vineri, august 14, 2020 9:33

Alexandra MacesanuUn material din 2004.

Gabriel Bivolaru fură şi din pârnaie! Senzaţional! Incredibil! Spiritul furăcios bântuie una dintre locuinţele lui Bivolaru-PSD.

Locatarii unui bloc din buricul Capitalei sunt (erau în 2004 – n.m.) disperaţi. De un an de zile, devalizatorul Bivolaru-PSD este restanţier la întreţinere. Suma reprezintă 0,0000001% din cât a jefuit de la BRD, adică 20 de milioane de lei (vechi – n.m.), neplătiţi din 2003.

Locatarii au făcut şi ei, sărmanii, o reclamaţie la fostul ICRAL şi să vezi minune ce-au aflat. Bivolaru plăteşte o chirie cu protecţie socială de numai 900.000 de lei (vechi; 90 de lei în bani actuali – n.m.) pe lună la un apartament de 110 metri pătarţi, în buricul Capitalei.

Spre deosebire de alţi locatari, care au mai întârziat şi ei cu plata chiriei, că, de, nu spărseseră o bancă, Bivolaru se bucură de o clemenţă răutăcioasă: nu l-a somat nimeni să plătească până acum. Eforturile locatarilor de a-l determina să-şi achite datoria sunt zadarnice: la ICRAL i se ţine spatele şi i se păstrează apartamentul, iar la chirie este păsuit cu maximă aroganţă.

Domnu’ Bivolaru, trimiteţi, dom’le, printr-un gardian 1.000 de dolari să achite chiria, că rămân oamenii ăia fără căldură şi gaze! V-au înţeles, săracii, că nu v-aţi hotărât în care dintre case să dormiţi şi v-a mai făcut statul una cadou, da’ chiar aşa, să rămână cu datorii la întreţinere din cauză că dvs. v-aţi mutat?! (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu