Mafiotului PSD-ist Adrian Năstase îi plăceau jaful şi vânătoarea

miercuri, martie 24, 2021 19:56

Mafia PSDEra o vreme când mafioţii din PSD = ciuma roşie se credeau veşnicii stăpâni ai României. Era vremea în care ziariştii incomozi pentru PSD erau bătuţi sau ucişi, iar salariul mediu în România era 200 de dolari. Era vremea horror în care un criminal precum Ion Iliescu, autorul moral al mineriadelor ce au devastat România, avea cea mai importantă funcţie în statul român. Era secondat de cel mai corupt personaj politic de după 1989, egalat în ticăloşii, poate, doar de banditul Liviu Dragnea, Adrian Năstase pe numele său de fost puşcăriaş.

Ei bine, în acea vreme de tristă amintire a început măcelul pădurilor patriei, a început măcelul vieţuitoarelor din pădurile patriei, a început adevăratul coşmar al unei României ajunse sub talpa ţigănească a doi foşti ţigani (cu origini ţigăneşti), Ion Iliescu şi Adrian Năstase. La aceste origini ţigăneşti se mai pot adăuga originile comuniste, ambii provenind din nomenclatura criminală a Partidului Comunist Român = organizaţie teroristă finanţătă de Moscova, având drept scop sfârtecarea României (de altfel, Partidul Comunist Român, cu diverse alte denumiri, a susţinut mereu pretenţiile teritoriale ale Moscovei la adresa Regatului României, motiv pentru care a şi fost scos în afara legii).

2001-2004 era vremea când securiştii criminali şi comuniştii odioşi primeau funcţii în statul român, cică democratic, în România membră a NATO şi care aspira să intre în UE. Era vremea când ucigaşii disidentului anticomunist Gheorghe Ursu erau iertaţi de o justiţie aflată la şliţul PSD = ciuma roşie, iar corupţii nu ajungeau la puşcărie, ci deveneau baroni locali PSD; pe atunci apărea cracatiţa roşie care avea să sugă bogăţiile acestei ţări, transformată în timp într-o ţară bananieră, tot mai departe de civilizaţia Vestului.

Din acea perioadă tragică pentru România şi viitorul său tot mai gri, un viitor care va însemna emigrarea a peste 7 milioane de oameni (cel mai mare exod al unei populaţii dintr-o ţară, pe timp de pace), încă un episod relevant pentru caracterul fanariot al guvernărilor PSD = grup infracţional organizat.

2004: În Nucşoara rezistenţei anticomuniste, Năstase omoară capra neagră

În Nucşoara Elisabetei Rizea, mureau de plictiseală capra neagră, ursul şi mistreţul. Atunci, Marian Bucur, născut în Tărtăşeşti, mare rudă cu Adrian Năstase şi reconstructor de “Capşa” din Bucureşti, s-a gândit să concesioneze pe 49 de ani fondul de vânătoare numit Colţul Bulii.

Acest décor de basm a fost în primul rând îngrădit , astfel încât elementele lui de bază să nu fie tâmpite la cap de ciobani şi ţărani cu oi şi poveşti despre rezistenţa strămoşilor în munţi.

Pădurea foieşte pe mii de hectare, cerul îşi aleargă norii, soarele îşi freacă razele de căldură, animalele se scarpină cu copitele în nas.

Pe acolo pe unde, prin anii cincizeci, criminalii din Securitatea comunistă îi alergau pe ţărănişti şi pe liberali, astăzi (în 2004 – n.m.), Năstase, Mitrea, Sârbu şi alţii cu mari pasiuni joacă bâza cu vânatul.

Şi, ca să-şi amintească de cum au fost împuşcaţi anticomuniştii patriei, pe locul unde pornea altădată Elisabeta Rizea cu demâncarea la partizani, Bucur şi-a tras un viloi de 21 de camere, fiecare cu toaleta ei.

Când guvernanţii PSD sunt ocupaţi cu jaful pe la Bucureşti, Bucur trage folos de pe urma spaniolilorm nemţilor, italienilor cu gust de sânge şi bani în teşcherea.

Tot pe aceste meleaguri, dar cu trei poteci mai jos, combate anticomunismul de zor însuşi Nicolae Văcăroiu, şeful Senatului (în 2004 – n.m.) şi senator de Argeş, cel care posedă o altă vilă în inima pădurii.

Şefii PSD locali, Constantin Nicolescu, senator, dar şi noul şef (din 2004 – n.m.) al Consiliului Judeţean Argeş şi Nelu Ivănescu, strigat pe nume de baron Nenea, îl înfundă pe Nicu Văcăroiu cu grătare şi îl desfundă cu whisky, Campari şi Martini până zice senatorul: “Gata!”.

Uite ce face anticomunismul din oamenii PSD-ului! Uite cum se rezolvă dosarele Securităţii! Cu glonţ pe ţeavă, cu răbdare, cu aşteptări nenumărate în tufişuri, cu un pic de ţuică să fii bărbat, cu gonaci, dacă urşii sunt tâmpiţi şi nu ies în trăgaci. (“Academia Caţavencu”, nr. 659/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Mafiotului PSD-ist Adrian Năstase îi plăceau jaful şi vânătoarea”

  1. Georgeta Helmeseanu says:

    martie 25th, 2021 at 8:47

    Da știm ce au făcut și ce fac dar acești criminali, hoti, bandiți și lista poate continua sunt liberi și cu toată averea intactă de aceeia ne rad în nas ca judecătorii au fost plătiți cu bani grei ca sa îi ierte !! Pușcăriile sunt pentru micii infractori …Uneori îl regret pe Ceausescu. ….

Adauga un comentariu