Eşti puşcăriaş, adică un gunoi care a făcut rău semenilor, şi vrei să fii liber? Nicio problemă, are grijă tătuca infractorilor, PSD = ciuma roşie, de tine!

duminică, ianuarie 31, 2021 16:28

PSD = ciuma rosieDacă ne amintim bine, şi ne amintim, Mafia TV (România TV şi Antena 3) au ţinut-o nişte ani, cam de când a ajuns asasinul procurorului Cristian Panait, infractorul PSD-ist Victor Viorel Ponta, în funcţia de premier al României, cu textul “Vai ce condiţii mizerabile sunt în puşcăriile patriei, cum stau săracii criminali fără aer condiţionat vara, pe căldurile astea!”, în timp ce în spitalele româneşti bolnavii stăteau câte doi în pat, îşi cumpărau medicamentele – “Nu, nu avem medicamente în spital, banii i-a dat Liviu Dragnea la puşcăriaşi!” -, iar periodic apărea câte un incendiu sau un medic măcelar (medicii valoroşi au emigrat, din cauza politicii “înţelepte” a urmaşului partidului comunist criminal, PSD-ul la fel de criminal) mai greşea câte o operaţie, trimiţând pacientul pe listele de votanţi morţi ai PSD –ului, în Teleormanul borfaşului Liviu Dragnea.

În acest peisaj horror, să ne amintim de înaintaşul lui Liviu Dragnea în ale hoţiei şi corupţiei, puşcăriaşul Adrian Năstase. Cei mai mari criminali ai României, după decembrie 1989, sunt, în ordine cronologică, următorii: Ion Iliescu (KGB-istul criminal care a ucis tineri nevinovaţi în decembrie 1989 şi la mineriade), Adrian Năstase (hoţul, tâlharul şi banditul care a desăvârşit opera mentorului său spiritual, Ion Iliescu, aducând corupţia şi crima la nivel de politică de stat) şi Liviu Dragnea, borfaşul care, în condiţii diferite faţă de înaintaşii săi (România este membră UE şi NATO, ceea ce nu era pe vremea lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase, chiar dacă ultimul a prins 2 ani de NATO pentru România), a încercat aceleaşi metode criminale şi dictatoriale ca şi predecesorii săi din PSD = ciuma roşie = mafia.

Ei bine, grija faţă de puşcăriaşi, aceste gunoaie care au făcut răi semenilor, a fost o preocupare constantă a PSD = ciuma roşie, în ultimii 30 de ani. Criminalul KGB-ist Ion Iliescu a avut mare grijă ca securiştii comunişti torţionari să nu ajungă la puşcărie, iar mafiotul criminal Adrian Năstase, pe vremea căruia au apărut baronii PSD din judeţe, a avut aceeaşi grijă pentru corupţii României, cei din cauza cărora mii de români au murit în spitale nedotate sau inexistente, banii fiind furaţi de aceşti criminali, votaţi de gunoaie cu creierul spălat de Mafia TV (Antena 3 şi România TV).

Tot în sistemul ticălos şi ticăloşit al cuplului Ion Iliescu (preşedinte al României) – Adrian Năstase (premier al României) se întâmplau cele povestite mai jos. Aşadar, în 2004, pe când România nu era membră UE şi jegurile inculte, proaste, analfabete, ticăloase, dar pupătoare de cadavre numite de unii “moaşte”, nu duceau grija cip-urilor care să le monitorizeze prostia, era aşa:

Şpaga bate timpul de detenţie

Micile învârteli din Poliţie au şi ele un preţ bun. Să zicem că cineva are de executat o detenţie de trei ani, pentru o infracţiune. Evident, dacă ar putea, ar face orice să-şi micşoreze detenţia şi cu o zi, ca să nu mai vorbim de un an.

Să admitem că sentinţa a fost redusă cu şpagă de la n ani la trei, că adeverinţa medicală cu anus extern perforat la nivelul laringelui n-a fopst luată în considerare, deci, vrea, nu vrea, condamnatul trebuie să execute pedeapsa de trei ani.

Pentru aceştia, soluţia se numeşte arestul Poliţiei. Fiecare 20 de zile petrecute la carceră sunt considerate 30 de zile de penitenciar. La un an în arestul Poliţiei, condamnatul câştigă patru luni de libertate. Din trei ani de penitenţă, potrivit calculului, condamnatul execută doar doi.

Iar cu 1.500 de euro pentru fiecare an, scapi de penitenciar şi de 365 de zile de privare de libertate, printr-o simplă călătorie în timp cu şpagamobilul. (“Academia Caţavencu”, nr. 658/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu