Despre vânătorul de şpăgi şi urşi Adrian Năstase

marți, ianuarie 5, 2021 20:18

Adrian NastaseAdrian Năstase este (era în 2004 – n.m.) o calamitate ecologică

Dacă Adrian Năstase nu se năştea, mulţi urşi nu ar fi zis pe bune: “Mor! Ce-i cu gaura asta în mine? Mor?”.

Dar nu asta ar fi singura problemă. Ghinionul mare e că o mulţime de ursuleţi sunt pe cale să nu se mai nască tocmai pentru că Adrian Năstase trăieşte.

Despre ce e vorba? Pe scurt, Adrian Năstase e pe cale să dea lovitura vieţii lui de vânător. Ce mai, dictatorul Nicolae Ceauşescu era mic copil pe lângă premierul Adrian Năstase.

În Munţii Apuseni există (exista în 2004 – n.m.) o populaţie de aproximativ 500 de urşi. Când blănoşilor li se face de înmulţire, dumnealor circulă până îşi găsesc perechea. Şi circulă, nu glumă, prin toţi munţii.

Odată cu autostrada Bechtel (proiectul sprijinit personal de Adrian Năstase în dauna celui normal şi ecologic al UE), care va tăia pe din două teritoriul lor, iubirile de-o vară ale urşilor vor fi puse sub semnul întrebării şi peste sexualitatea lor debordantă se va aşterne iarna veşnică.

Închipuiţi-vă, oameni buni, ce se va întâmpla dacă se nimereşte ca toate ursoaicele să fie în dreapta autostrăzii, iar toţi urşii masculi în stânga. E ca şi cum le-ai pune gard. Pe termen scurt, probabil că vom avea primele cazuri de ursoaice lesbiene şi urşi homosexuali, dar pe termen lung nu vom mai avea urşi deloc.

Departe de autostrada Bechtel, o altă zonă plânge şi suspină după ce Adrian Năstase a trecut pe acolo. Poate ştiţi, poate nu: vechiul drum naţional Bucureşti-Tîrgovişte, cu 2 benzi, a fost lăţit cu încă două benzi şi asfaltat fix în zona Tărtăşeştiului de zici acum că e bucăţică ruptă din autostradă. Să nu uităm: din Tărtăşeşti provine familia lui Adrian Năstase, acolo îi sunt neamurile de la ţară.

Însă cu ce preţ: trei hectare de pădure, adică sute de stejari de 100 de ani, au fost tăiate din pădurea Tărtăşeşti şi transportate de ţiganii din zonă pe la casele şi căruţele lor. Adică, spun gurile rele, tot la rudele lui Adrian Năstase. (“Academia Caţavencu”, nr. 657/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu