În 2004, mafia grâului l-a împuşcat mortal pe Ilie Sârbu

luni, ianuarie 4, 2021 17:00

Ilie SarbuPartidul Comunist Român nu a murit. Doar s-a transformat în Frontul Salvării Naţionale (FSN) = … = PSD (= ciuma roşie). Argumente? Aproape toţi foştii nomenclaturişti comunişti au ajuns în conducerea PSD (centrală şi locală) şi, prin intermediul votului analfabeţilor şi leprelor, în structurile de conducere ale acestei ţări (Parlament, Guvern, Preşedinţie). Cel mai răsunător exemplu este al criminalului KGB-ist Ion Iliescu, fost membru în Comitetul Central (CC) al Partidului Comunist Român (PCR), fost preşedinte (secretar general) al Uniunii Tineretului Comunist (UTC), fost preşedinte (secretar general) al Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România (UASCR).

În materialul de mai jos, apărut în 2004, este vorba despre un alt nomenclaturist comunist, ajuns ministru în guvernul borfaşului Liviu Dragnea. Este vorba de Petre Daea, un apropiat al familiei mafiotului PSD-ist Adrian Năstase, cel cu 8 luni de puşcărie, pentru că a furat milioane de euro din banii ţării.

Iată şi materialul apărut în “Academia Caţavencu” (nr. 657/2004).

Petre Daea , cel propus (în 2004 – n.m.) de Adrian Năstase pentru portofoliul de ministru al Agriculturii, în locul lui Ilie Sârbu, a fost până la revoluţie secretar cu probleme agrare al comitetului PCR al judeţului Mehedinţi.

În martie 2002, nu este numit întâmplător secretar de stat la Agricultură. Asta pentru că Daea este năşit de Angelo Miculescu, socrul lui Năstase, iar copiii lui sunt botezaţi de Dana Năstase.

Abia băgat în pâine, Daea se pune pe speculat preţul la grâu. Preţul de referinţă, de 5.500 lei (vechi – n.m.) per kilogram, este stabilit printr-o Hotărâre de Guvern, dată săptămâna trecută (începutul lunii iulie 2004 – n.m.).

Ilie Sârbu s-a opus din răsputeri la un asemenea preţ, stabilit aproape unilateral de Daea, în timp ce cel al pieţei este de 4.000 de lei (vechi – n.m.).

Hotărârea mai stabileşte şi suplimentarea cu 350 de mii de tone a rezervei de stat. Marii producători sunt Culiţă Tărâţă, cu 250 de mii de tone în Balta Brăilei, Ioan Nicolae, cu 50 de mii de tone în Teleorman şi un oarecare Anghel de la Craiova, cu alte 50 de mii de tone, în zona Olteniei.

Conform unor informaţii pentru care s-a plătit cu capul, troica plăteşte 500 de lei (vechi – n.m.) per kil, pentru a i se achiziţiona grâul. Suma totală este de 175 de miliarde de lei (vechi – n.m.), presupuşi bani pentru partid (PSD – n.m.).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu