Masterautoglass, daca vrei geamuri auto la super pret

sâmbătă, ianuarie 23, 2016 20:03
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDragii mei, am și în acest material un pont pentru voi, cititorii fideli ai acestui blog, dar și pentru cei care au descoperit întâmplător site-ul și, sper, au găsit informații interesante și utile în cuprinsul său. Dacă sunteți interesați de geamuri auto, clic aici pentru geamuri auto la super pret. Firma se numește Masterautoglass și are o experiență de 10 ani în montajul geamurilor auto. Are în stoc 3500 parbrize, lunete, geamuri laterale pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane, autocare. Dacă geamurile sunt montate de specialiștii firmei, se oferă 2 ani garanție.

Ce domenii acoperă specialistii Masterautoglass

Iată mai jos ce tipuri de lucrări execută firma Masterautoglass și de care am avea și noi nevoie.

 • Înlocuire parbrize, lunete, geamuri laterale
  În cât timp au loc înlocurile? Dacă autovehiculul are parbriz lipit, avem asa: autoturisme: 4 ore, autoutilitare: 4 ore, autocamioane 8 ore, autocare/autobuze: 12 ore. Dacă autovehiculul are parbriz în cheder, timpul de montaj este de 1- 2 ore. După montaj se interzice spălarea autovehiculului și urcarea pe elevator.
 • Reparații parbrize
  Sunt reparate fisuri care nu depășesc în diametru o monedă de 50 de bani. Durata de reparație a unei fisuri este de 15-30 de minute. De ce este bine să reparăm parbrizul? Iată patru motive pentru care este mai bune să reparăm parbrizul: o ciobitură se poate transforma oricând într-o fisură; economisim timp; economisim bani; reducem riscul de a fi respinși la RAR.
 • Folie autorizată RAR
  Timpul de montare al foliei solare este de 4 – 5 ore. Producătorii de folii sunt firme din SUA: Sun Tek, Llumar. După cum se știe, legea interzice montarea foliei solare pe parbrizul față și geamurile mobile față.
 • Montaj parbrize la domiciliu
  Costul transportului este de 1,5 lei pe km (dus-intors). Pentru a apela echipa mobilă de montaj Masterautoglass, sunați la 0230 551 194 sau 0733 995 631.

Programul de lucru și locatia

Unde are sediul Masterautoglass? Sediul (service și depozit) este în Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D (vis-a-vis fabrica de pâine Mopan), cod poştal: 720021
E-mail: contact@masterautoglass.ro
E-mail: manager@masterautoglass.ro
Programul de lucru:
Luni-Vineri: 8.00 – 18.00
Sâmbătă: 8.00 – 13.00
Duminică: închis

Dacă aveți asigurare CASCO, luați legătura cu Masterautoglass (importatorparbrize originale), pentru a afla cum puteți înlocui parbrizul în cel mai scurt timp

Mai precis, este vorba de cei care au asigurări CASCO la: Allianz Tiriac, Carpatica, Generali Asigurări.

Pentru a afla prețurile, completați formularul online de pe site.

Ce știm despre parbriz

Dacă nu avem foarte multe informații în memorie despre parbriz, ne ajută Wikipedia. Acolo găsim, de exemplu, cum este fixat parbrizul (ceea ce aminteam și mai sus). Astfel, există parbriz lipit, care are și funcția de întărire la torsionarea caroseriei și sunt mai nou confecționate din sticlă duplex; înaintea acesteia (la automobile) era folosită sticla securizată, care însă nu rezistă la torsionare și parbriz montat în „cheder”, un profil de cauciuc care fixează acesta într-o ramă sau direct pe caroseria vehiculului.

Așadar, dragii moșului, daca aveti probleme cu parbrizul, luneta sau geamurile laterale ale masinii, nu uitați că există Masterautoglass ce repară sau montează parbrize, lunete sau geamuri laterale, putându-se deplasa și la domiciliile voastre dacă este necesar. Și nu uitați nici de folia autorizată RAR, daca sunteți interesati de montarea unei folii solare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu