Microsoft distribuie noi imagini de fundal Windows 11 cu culoarea anului de la PANTONE

duminică, decembrie 12, 2021 14:27
Posted in category IT

PANTONE, Very Peri
Acum faimosul tapet Windows 11 Bloom este disponibil în patru noi arome! Microsoft a lansat noile imagini de fundal pentru a celebra culoarea anului 2022 de la PANTONE, o nuanță violet numită Very Peri. Mai multe aplicații Microsoft primesc, de asemenea, tratamentul periwinkle, inclusiv Edge, Teams și PowerPoint.

Într-o postare pe blog, Microsoft explică modul în care „fiecare decizie de design” pe care o ia este inspirată de culoare. Și acest entuziasm a crescut odată cu pandemia, care a oferit Microsoft o oportunitate de a „renunța” la vechile închirieri și de a îmbrățișa desig-nul „dinamic, personal”.

A face echipă cu PANTONE are sens, mai ales cu culoarea deosebită a acestui an. Very Peri se potrivește design-ul Windows 11, oferind un sentiment de dinamism și energie, pe care temele implicite ale Windows 11 nu le au.

Și Microsoft va continua să integreze culoarea anului PANTONE cu aplicațiile și sistemul său de operare. Pe parcursul anului viitor, Very Peri va deveni o temă Edge și un fundal Microsoft Teams. Culoarea va apărea și în patru noi teme PowerPoint.

Puteți descărca noile imagini de fundal Very Peri ale Microsoft din Microsoft Store sau din link-ul de mai jos. Dacă doriți aceste imagini de fundal, dar nu utilizați Windows 11, vă sugerez să așteptați până când cineva încarcă copii de înaltă rezoluție. (Unele versiuni de joasă rezoluție plutesc, dar arată ca o prostie.)

Pantone Color of the Year 2022

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu