Computerele care nu îndeplinesc cerinţele hardware au beneficiat, totuşi, de actualizări la primul patch oficial Windows 11

sâmbătă, octombrie 16, 2021 7:31
Posted in category IT

Windows 11Nu este un secret faptul că există cerințe hardware stricte pentru a face upgrade la Windows 11, deşi în august 2021 Microsoft a confirmat că utilizatorii îl pot instala manual sistemul de operare Windows 11 pe „computere neacceptate”. Singura problemă este însă că aceste dispozitive nu vor primi actualizări de software sau de securitate.

Unii utilizatori au primit o fereastră pop-up în timp ce rulează sistemul de operare, prin care li se cerea să semneze o derogare prin care să recunoască potențialele daune aduse computerului lor din cauza lipsei de compatibilitate cu actualizările. Microsoft afirmă ceva similar în documentele sale din pagina de asistență. Este o situație delicată pentru cei care nu dispun de computere performante, dar avem vești bune.

În această săptămână, marți, 12 octombrie (Patch Tuesday), Microsoft a lansat primul patch oficial Windows 11 și o serie de actualizări de care a beneficiat toată lumea. Aceasta include şi acele laptopuri și computere „neacceptate” care au instalat manual actualizarea, potrivit MSPoweruser.

Se pare că acest prim patch complet a avut actualizări pentru Microsoft Defender Antivirus, Framework. Aceasta este cu siguranță o veste bună, dar nu vă simțiți prea confortabil și nu considerați că aceste știri sunt sigure pentru instalarea Windows 11 pe un dispozitiv neacceptat.

Nu există nicio garanție că actualizările viitoare vor fi disponibile pentru dispozitivele neacceptate. Acesta ar putea fi primul și singurul trimis, deoarece este primul patch major sau există șanse mari ca Microsoft să nu fi găsit cel mai bun mod de a împiedica actualizările să ajungă la sisteme neacceptate.

Ce ar putea însemna acest lucru? Probabil că Microsoft va continua să trimită actualizări, ca de obicei, dar sistemele neacceptate nu sunt garantate pentru a primi actualizările menționate. Oricum ar fi, este o veste bună să vedem toate echipamentele Windows 11 primind prima rundă de actualizări, dar va trebui să urmărim situația și să vedem cum progresează lucrurile cu lansările viitoare.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu