Mitomanul Ponta dă mai mult

sâmbătă, august 2, 2014 8:14

Viorel PontaÎntr-o țară de ciobani și țigani, normele morale nu contează

Îmi dați voie, în acest material, să fiu pesimist. Argumente: istoria ultimilor 75 de ani din România. Câtă agitație inutilă pe marginea unor subiecte, cu adevărat importante, dar nu în România: plagiatul lui Ponta, minciunile lui Ponta, infracționalitatea guvernului Ponta etc. Toate acestea nu contează, dragii mei, pentru electoratul PSD, format din idioți și șmecherași. Este același electorat imbecil care l-a ținut în spate pe Ceașcă (Ceausescu, pentru nostalgicii comunismului criminal, regimul care ne-a furat Basarabia si ne-a deportat strabunii in Siberia), turnând cu sârg la Securitate. Biologic, sunt copii și nepoții activiștilor Partidului Comunist Român. Din moment ce un popor creștin (hă, hăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăă) regretă un dictator ateu, contează imbecilitatea lui Ponta? Cei trecuți de-o anumită vârstă își amintesc, probabil, de ce spuneau unii tovarăși după momentul 1989: “Dacă Ceaușescu dădea mai multă mâncare, era și azi”. Asta așteaptă un popor de sclavi: stăpânul să le dea mai multă mâncare. Nimic altceva nu conta. Erau bune toate: cenzura comunistă (ciobanii și țiganii nu au nevoie de acces la informații), îndoctrinarea comunistă (Eminescu e mai greu de citit, dar politrucii comuniști, cu un limbaj limitat, erau mai accesibili), lipsa curentului electric (ciobanii și țiganii ori dorm noaptea, ori sunt la furat, ei nu au timp de alte prostii, cum ar fi cultura), izolarea României (ciobanii și țiganii nu aveau chef să circule în Europa decât la furat și la cerșit, iar azi vedem ce rău este când toate jegurile ajung să circule pe bulevardul civilizației), exterminarea elitelor românești (ciobanii și țiganii nu au elite, ei au stomac și penis; pot trăi foarte bine fără să știe nimic, iar elitele trebuie exterminate pentru “egalitatea” comunistă) etc. Chiar nu înțelegem un lucru simplu: NU CONTEAZĂ!

Ponta dă mai mulți bani, iar fraierii fără creier chiar cred că face bine

Ponta a dat și dă la bugetari. Mai mulți bani (că FMI-ul are bani). În realitate, puterea de cumpărare este cam aceeași. Au crescut prețurile în multe domenii vitale: combustibil (ciobanii și țiganii fie nu au mașini, fie folosesc combustibil de contrabandă, fie Antena 3 și România TV nu dezvoltă subiectul), prețul tarifelor poștale (ciobanii și țiganii nu folosesc aceste servicii, neștiind alfabetul), RCA-ul la mașini, serviciile legate de notariate etc. Acei bani se mai iau de la investiții. Erau regiuni în România din timpul dictaturii comuniste cu drumuri mai rău ca-n Africa. Acum este la fel. Cel puțin pe aici. Astă-i prețul politicii cretine dusă de acest mitoman. În loc să dezvolți această țară, dai liber la furat și cheltuieli publice. Hoții = oamenii cinstiți, în mintea creață a lui Ponta. Pensionarii hoți, infractori, șpăgari, ce au trăit nemeritat de bine, din bani furați, nu pățesc nimic în Republica Infracțională România, guvernată de infractorul-șef Victor Ponta. Ce vrea să însemne asta: doar fraierii respectă legea și mor săraci, restul o încalcă și nu pățesc nimic. Asta-i România lui Ponta: o țară de infractori. UE, SUA, cât îl mai credeți pe acest mitoman infractor? Excluderea României din UE, să vadă și ciobanul mioritic cum se trăiește doar din ce produc românașii în România, nu din ce produc în țările civilizate, unde infractorii ajung după gratii, nu la guvernare.

E o tara de tarani, de ciobani si de tigani, unde Ilici a domnit peste 10 ani (mai exact 11). Si a facut numai bine. Se vede cu ochiul liber.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu