Omul Viorel Ponta, un caracter infect

duminică, iulie 27, 2014 17:45

Viorel PontaPoporul român este o ciudățenie a Europei. Probabil este singurul de pe acest continent pentru care moralitatea unui politician nu are nicio relevanță. Exemple sunt cu duiumul. Antena 3 (post al unor românași, nu germani, francezi sau italieni) titra aseară (26 iulie 2014) cu litere extrem de mari “Adrian Năstase, asul din mâneca lui Victor Ponta” (hă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăă). Ce contează că este un infractor ce în orice altă țară s-ar ascunde, ar intra în gaură de șarpe de rușine. Citeam în urmă cu ceva vreme că primarul unei comune sau orașel a fost ales din pușcărie pentru un nou mandat. Vă dati seama? Dacă acea comună nu este populată majoritar cu țigani (ceea ce ar explica totul), se dovedește ce moralitate are acest popor, care pretinde să trăiască bine. Sau primarul sectorului 3, Robert Negoiță, ce a fost acuzat, cu probe, că a făcut sex cu minore, fiind și un veritabil pește pentru unele fete. Normal că pentru partidul mafioților din România, PSD, n-a contat, dar n-a contat nici pentru electoratul bucureștean, nu moldovean “prost” cum au zis bucureștenii o lungă perioadă. Ce nu înțeleg românașii este un adevăr simplu: fără o reformă morală a acestui popor, veți mai plânge după tătuci care să vă dea brânză, lapte, miere, ouă încă mulți ani. Și să trecem la personajul cel mai hazliu al perioadei, Viooooorel Poooonta. Iată o poveste din viața de zi cu zi a acestui pămpălău, ajuns în mod nefericit, pentru noi, românii, la gestionarea banului public.

L-am remarcat foarte repede, făcând parte dintr-un grup de scandalagii (pe atunci era şeful Tineretului PSD) ce se răsteau la personalul de la poarta de îmbarcare

Un cetățean român care lucrează în străinătate a trimis redacției o scrisoare în care povestește un episod petrecut pe un aeroport:

“L-am întâlnit pe actualul prim-ministru în aeroport, aşteptând, ca şi mine, legătura cu Air France, în drum spre ţară. L-am remarcat foarte repede, făcând parte dintr-un grup de scandalagii (pe atunci era şeful Tineretului PSD) ce se răsteau la personalul de la poarta de îmbarcare. Motivul era o amânare cu vreo 30 de minute a zborului, anunţată foarte politicos ca fiind necesară în urma cererii echipajului de verificare a unor probleme tehnice la bordul aeronavei.”

„Am încercat şi eu!”

Iată ce s-a întâmplat apoi în avion:

“La un moment dat, când însoţitoarele de bord tocmai trecuseră peste verificarea de rutină a pasagerilor, îl văd pe domnul Ponta că se ridică de pe scaunul de la Economy şi se îndreaptă agale, făcând semne complicilor săi din grup, către locurile de la Bussiness. Se strecoară pe unul din scaunele libere şi îşi pune foarte calm centura după care, mimând nepăsarea faţă de privirile consternate ale călătorilor care l-au văzut, îşi ia revista din buzunarul scaunului din faţa sa şi începe să o răsfoiască nonşalant. Cam 2 minute mai târziu, una din însoţitoarele de zbor apare în zonă şi i se adresează politicos dacă nu cumva a greşit scaunul. Nici măcar nu a roşit, s-a ridicat de pe scaunul de Bussiness şi s-a îndepărtat cu zâmbetul pe buze către locul său iniţial. Pe drum, nu s-a putut abţine şi, trecând prin zona în care se aflau amicii săi, a aruncat-o nevinovat: Am încercat şi eu! „.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Omul Viorel Ponta, un caracter infect”

 1. Mitomanul Ponta dă mai mult | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 13:50

  […] Omul Viorel Ponta, un caracter infect […]

 2. alex says:

  septembrie 23rd, 2016 at 17:09

  gunoi uman si atat…

 3. Cum i-a făcut limbricul roşu Viorel Ponta, la buzunar, pe profesorii navetişti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2019 at 18:17

  […] Omul Viorel Ponta, un caracter infect […]

Adauga un comentariu