Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus

vineri, iulie 25, 2014 16:49

Victor PontaMitomanul Ponta candidează la alegerile prezidențiale din România. În cazul în care nu știați. Cu șanse mari de a fi ales, votat fiind de un electorat care se șterge la cur cu trecutul plin de crime și jafuri al PSD. Și ca să vedeti câtă minciună pot promova acești PSD-iști hoți și criminali vom alege ca exemplu “electorata” (reducerea ratelor bancare pentru cei cu venituri mici).

Anunțată prin 2013, legea este finalizată la mijlocul lui 2014

Anunțată cu mare tam-tam de primul plagiator al țării acum multe luni în urmă, legea respectivă va crește semnificativ birocrația, iar unele aspecte ale problemei rămân total în ceață. La nivel moral, de justiție socială, respectiva lege este o crimă: nu-i poți ajuta pe cei care au probleme (din cauza unor alegeri greșite) și să te ștergi la fund cu cei corecți, care și-au achitat regulat ratele la bănci, fără a apela la ajutorul statului. Varianta finală a respectivei ordonanțe de urgență încurajează încă o dată idioții, adică tocmai electoratul PSD.

Partea care a rămas neplătită din rată va trebui rambursată de clientul băncii din luna ianuarie 2016

Cu alte cuvinte, după ce ai amânat o perioadă plata ratelor integrale, după 1 ianuarie 2016 va curge laptele și mierea, iar cei cu probleme vor plăti mai mulți bani, deși erau incapabili să plătească mai puțini (hă, hăăăă, hăăăăăăăăăăă). Acesta-i guvernul penal Ponta. Un prostănac pentru alți prostănaci. Era perfect Viorel Ponta în comunism: mințea de stingea și făcea pe pisoiașul în fața cui trebuie.

Probleme noului proiect

„Cei care apelează la astfel de facilități sunt priviți destul de rău de bănci, chiar dacă nu au avut nicio problemă la rambursare, și nu mai primesc, cel puțin pentru câțiva ani, credite“, ne-a explicat reprezentantul unui broker de creditare. De asemenea, pentru a fi scutit de plata impozitului pe venit, beneficiarul va trebui să prezinte, lunar, angajatorului, o serie de documente, în care să demonstreze plata ratei etc. „Vă dați seama ce bătaie de cap este atât pentru salariat, cât și pentru angajator. Multă birocrație“, ne-a mai comentat brokerul. Apoi, din proiect nu se înțelege dacă scutirea la plată este plafonată la 900 de lei sau la impozitul pe un venit de 2.000 de lei, care reprezintă doar o treime din prima sumă menționează, respectiv 320 de lei. Sursa (citește mai mult)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus”

 1. Mitomanul Ponta dă mai mult | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 13:50

  […] Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus […]

 2. Omul Viorel Ponta, un caracter infect | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 13:51

  […] Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus […]

 3. PSD a însemnat întotdeauna drumul spre barbarie | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:51

  […] Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus […]

 4. PSD-iștii, cei mai mari latifundiari din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 12:50

  […] Ponta și poporul rus birocrație ne-au adus […]

Adauga un comentariu