Motive pentru marirea buzelor si unde gasiti cel mai bun pret marire buze cu botox

joi, august 29, 2019 10:22
Posted in category Diverse

Botox buzeMarirea buzelor a devenit o practica din ce ince mai populara in ultimii ani, pe masura ce femeile din intreaga lume cauta modalitati de a obtine o gura mai plina. In timp ce modelarea buzelor este de obicei efectuata cu umpluturi pe baza de acid hialuronic, Botoxul este o alta optiune pentru cele care cauta buze mai voluminoase.

De ce sa folositi Botox pentru buze?

Botoxul este un produs injectabil utilizat in primul rand pentru a trata ridurile si liniile fine. Ingredientul activ in Botox, toxina botulinica de tip A, functioneaza prin blocarea contractiilor musculare. Capacitatea sa de a reduce activitatea musculara il face util si pentru imbunatatirea aspectului buzelor. Toxina botulinica sau Botoxul este cea mai apreciata substanta care se foloseste astazi pentru tratamentele estetice de reducere a ridurilor. Datorita avantajelor comerciale si cautarii ei, exista numeroase companii ce produc aceasta toxina. In functie de pret, si rezultatele pe care le pot produce pot fi diferite. De aceea, pentru a va bucura cu adevarat de cele mai bune avantaje, alegeti cele mai bune solutii si clinici cat mai sigure, care sa garanteze pentru produsele pe care le folosesc si pentru efectele pe care le puteti obtine. O clinica recomandata este Clinica Eliade – Dr. Calu. Aici puteti obtine cel mai bun pret marire buze cu botox.

Tratamentul presupune injectarea de Botox in orbicularis oris, un muschi care inconjoara gura si controleaza miscarile gurii si buzelor. Botoxul relaxeaza fibrele musculare care tin buzele la loc, permitand buzelor superioare si / sau inferioare sa se intoarca spre exterior. Astfel se creeaza iluzia buzelor mai complete, fara a afecta functia buzelor.

Principalele motive pentru care se doreste o interventie de marire a buzelor sunt:

  • Buze subtiri de la natura;
  • Subtierea buzelor odata cu inaintarea in varsta;
  • Corectarea unor asimetrii la nivelul uneia sau ambelor buze;
  • Ratiuni de gusturi si preferinte personale.

Metoda estetica poate fi folosita mai ales in cazul persoanelor tinere, de la 28-30 de ani, pentru a amana aparitia sau agravarea ridurilor de expresie. In cazul in care tratamentul este inceput suficient de devreme si este repetat la fiecare 3-6 luni, persoanele care beneficiaza de el pot amana mai mult timp interventiile estetice mai invazive si isi pot pastra timp indelungat aspectul tanar al pielii.

Este important sa retineti ca, desi un flip de buze cu Botox va poate imbunatati aspectul buzelor, nu adauga volum. Injectarea Botoxului in arcul lui Cupidon (curba dubla prezenta pe buza superioara) relaxeaza muschiul orbicular, ceea ce permite mai mult buzelor sa ascunda gingiile. Acest lucru poate face ca buzele sa para mai mari si sa ajute la cresterea intregului potential al zambetului.

Ce rezultate puteti astepta de la un tratament cu Botox?

Un tratament pentru buze Botox ar trebui sa ofere un aspect al buzelor mai pline si mai modulare. Efectele sunt subtile, mai ales in comparatie cu umpluturile conventionale. La fel ca in cazul altor tratamente cu Botox, un flip de buze cu Botox este temporar. Majoritatea oamenilor considera ca efectul dureaza aproximativ trei-patru luni.

Botoxul este injectat in muschii care inconjoara gura, relaxandu-i suficient pentru ca buzele sa se poata intoarce spre exterior. Acest lucru creeaza iluzia de buze mai mari, dar, spre deosebire de umpluturi, nu adauga volum.

Dupa injectarea cu botox, in functie de mai multi factori, printre care varsta, gravitatea problemei si mostenirea genetica a fiecarui pacient, efectele estetice pot dura intre 3 si 6 luni.

Inainte de inceperea procedurii de injectare a toxinei botulinice se va efectua un consult si se va recomanda un anumit regim de viata si medicamentatie. Dupa consult, in functie si de preferintele pacientului, medicul dermatolog stabileste punctele de injectare si dozele corespunzatoare de Botox. Injectarea propriu zisa este o procedura care dureaza cateva minute. Pentru persoanele sensibile se poate folosi o varianta de anestezie locala. Pentru cele mai putin sensibile se aplica inainte gheata, pentru cateva minute.

Efectul vizibil apare abia dupa cateva zile, instalandu-se progresiv si devenind complet dupa 14 zile de la interventie. Pacientul se poate intoarce la activitatile normale imediat dupa injectare sau dupa 2-3 ore de repaus, dar va evita in urmatoarele zile masajul local, expunerea la soare, sauna si efortul fizic. Dupa interventie pot aparea usoare semne de inflamatie, roseata, edem, durere, dar sunt trecatoare. Daca se produce un mic hematom prin lezarea unui vas de sange in momentul patrunderii acului, el se va resorbi in maxim o saptamana.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu