Motoare electrice trifazate si alte echipamente tehnice? Ci.ro este solutia perfecta pentru nevoile tale!

marți, ianuarie 29, 2019 21:09
Posted in category Diverse

Motor electric trifazatIn momentul cand te-ai hotarat sa achizitionezi un motor electric trifazic, trebuie sa ti cont de mai multi factori, precum puterea acestuia, materialele din care este confectionat, rezistenta si durabilitatea si lista poate continua.

Cele mai bune tipuri de motoare electrice trifazate, le vei putea cumpara de pe site-ul Ci.ro, site prin care cei de la Mecha Tech isi comercializeaza echipamentele tehnice de cea mai buna calitate. Poti achizitiona un motor electric trifazat cu o putere de 0.09 kW pana la 1400 kW, cu o carcasa din fonta sau din aluminiu, astfel incat sa ii poata fi asigurata toata protectia necesara motorului electric.

Aceste tipuri de motoare sunt utilizate in mai toate aplicatiile indistriale, fiind intalnite in orice tip de fabrica. Deci sunt echipamente tehnice care obligatoriu trebuie sa fie de caltiate, rezistente si durabile in timp, indiferent de cat de utilizat este.

Toate motoarele electrice trifazate standard sunt auto-ventilate, avand rotor in colivie si sunt de asemenea, construite in conformitate cu cele mai recente standarde internationale privind deformarile electrice si mecanice.

In ceea ce priveste tipurile de motoare electrice trifazate comercializate de cei de la Mecha Tech, acestea toate au:

  • clasa de protectie apa-praf IP55
  • clasa de izolatie F
  • functionare S1, optional pana la S9 inclusiv
  • zgomot redus

In ceea ce priveste pozitiile de montaj, acestea difera in functie de modelul motorului, acestea fiind urmatoarele:

  • B3 – cu picioare
  • B5 – flansa mare
  • B14 – flansa mica
  • B35 – cu flansa si talpa

Atunci cand vorbim despre un motor electric trifazic, automat intelegem ca este vorba de realizarea proceselor de fabricatie, procese care depind de aceste tipuri de motoare, fara de care am intampina intarzierei mari dar si produse care ar fi de proasta caltiate ca fiind rezultate in urma unui proces de fabricatie anevoios.

Deci trebuie sa tinem neaparat cont de anumite criterii in momentul alegerii unui motor electric trifazic, iar in cazul in care aveti nevoie de un astfel de motor dar nu va pricepeti in acest domeniu, puteti apela cu toata increderea la Mecha Tech si cu siguranta acestia de vor rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Apeland la acestia vei beneficia de consultanta dar si de servicii personalizate, astfel incat nevoile tale sa poata fi indeplinite numai decat. FIecare client in parte care apeleaza la Mecha Tech prin Ci.ro beneficiaza de o atentie diferita astfel incat fiecare in parte sa poata beneficia de cele mai bune servicii conform nevoilor lor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu