namebox.ro, web hosting, inregistrare domenii, servere vps pentru tine

duminică, mai 10, 2015 15:10
Posted in category Diverse

Web hosting - NameBoxSper ca aveți un site sau un blog, măcar în stadiul de proiect, și nu sunteți prea hotărâți unde să mergeți pentru un web hosting de calitate și, eventual, o înregistrare de domeniu. Ei bine, dragii moșului, din moment ce lecturați acest material, ați ajuns unde trebuie, adică veți afla despre o opțiune de luat în seamă atunci când este vorba de web hosting, inregistrare domenii sau servere vps. Dacă dați click pe imaginea de mai jos, veți putea afla toate amănuntele de care aveți nevoie pentru a vă forma o imagine completă și corectă a serviciilor oferite. Iată ce am remarcat legat de aceste servicii.

Am să încep cu ofertele de găzduire web cu cPanel. Puteți alege între diversele pachete oferite, la un raport calitate/preț foarte bun, iar la toate pachetele sunt asigurate următoarele:

 • CloudLinux
  Îmbunătățește stabilitatea serverelor prin intermediul tehnologiei LVE, crește securitatea acestora și permite schimbarea versiunii PHP.
 • CloudFlare
  Este un serviciu ce accelerează și securizează conținutul site-ului, jucând rolul unui proxy între vizitatori și site-ul tău.
 • SpamExperts
  Cea mai cunoscută soluție profesională de filtrare împotriva email-urilor de tip SPAM și de prevenire a blacklistării email-ului Dvs.
 • Attracta SEO Tools
  Attracta oferă o serie de tool-uri SEO care ajută la optimizarea și promovarea site-ului tău în cele mai cunoscute motoare de căutare.
 • Softaculous
  Softaculous este cel mai cunoscut autoinstaller, ce permite instalarea printr-un singur click a peste 340 de scripturi direct din cPanel.
 • POP3, IMAP, Webmail
  Configurează-ți email-urile prin intermediul Outlook sau Mozilla Thunderbird direct pe PC-ul tău, sau accesează-le direct în browser.

Și ajungem la inregistrare domenii. Aici oferta este diversă. Puteți alege domenii din categoriile: .ro, .com, .eu, .net, .info, .org etc. Prețurile sunt mici. Pentru alte detalii, intrați pe site (vedeți link-ul de pe imaginea de mai jos).

Dacă vreți cea mai bună performanță în materie de hosting pentru blogul sau site-ul vostru, puteți alege noile servere VPS. La ele sunt oferite următoarele:

 • Virtualizare OpenVZ
  Două tehnologii de virtualizare care oferă performanță maximă și costuri lunare reduse.
 • Backup zilnic
  Fiecare VPS beneficiază de cea mai performantă soluție de backup zilnic oferită de R1Soft.
 • Panou SolusVM
  Start, Stop, Re-install OS, Statistici Trafic + multe altele într-un singur panou de control: SolusVM.

În cele de mai sus, am amintit doar câteva din ofertele generoase disponibile pe namebox.ro. Pe lângă acestea, mai puteți găsi și altele, pe care vă las plăcerea să le descopriți singuri. Pontul este foarte bun și merită folosit, dacă suntem interesați de web hosting, inregistare domenii, servere vps etc.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu