Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist

vineri, iulie 20, 2012 16:51

Victor PontaRămân la părerea că, dacă se întruneşte numărul necesar de voturi valabil exprimate, şansele lui Traian Băsescu sunt minime. Credeţi că pe ciobanii din România îi preocupă viitorul european al ţării? Credeţi că pe ţiganul privitor la OTV îl preocupă dacă DNA-ul arestează corupţi sau este desfiinţat? Credeţi că pe ‘intelectualul’ absolvent de Spir(t)u-Haret sau în pragul pensiei, cu creierul spălat de dictatura comunistă, îl preocupă prezenţa democraţiei în România? La acestea şi multe alte întrebări, evident răspunsul este NU. Să nu uităm că în Republica Socialistă România dictatura a fost bine-mersi zeci de ani fără ca românaşul să iasă din izmenele rusofone pentru a arăta ce liber este modul său de a gândi. În afara unei minorităţi ce merită admiraţia şi respectul nostru, dar nesemnificativă la nivel de naţie, 99% dintre românii născuţi şi crescuţi în colhozul rusesc nu au nici o legătură cât de cât vie cu normele europene. Singura legătură a acestei mase majoritare cu Occidentul este ‘să faci bani’ prin ‘ţările de afară’, fiind buni şi occidentalii la ceva. Pe acest teren, cuplul dictatorial al României rerusificate are toate şansele să întoarcă această ţară la izolarea din anii ’90 ai secolului trecut. În 2006, atunci când au început atacurile furibunde la adresa Preşedintelui României, am fost sigur că, în câţiva ani, se vor vedea rezultatele. Ce face un grup pentru a-şi asigura accederea la Putere? Controlează media, arma mileniului trei. Cu tembeliziuni care le asigură sprijinul logistic, Uniunea Stalinist-Leninistă are ocazia să stingă în România lumina civilizaţiei. Infractori din posturile publice importante, răsuflaţi uşuraţi! Prin trecerea la USL veţi fi protejaţi de braţul lung al legii.

Dar să revenim la prezent. Am remarcat azi, 20 iulie 2012, faptul că useliştii au început şi pe aici campania cu ‘Spune DA rusificării României’. Colhoznicul este invitat să lase paharul de votcă din mână şi, inspirat de Antena 3 + România TV, să ia ştampila şi să o aşeze pe cele două litere pe care şi le mai aminteşte din alfabet: D şi A. Mai ales că sunt pe la începutul alfabetului, faţă de N şi U, la care unii de pe aici au ajuns ceva mai greu. Aşadar USL-ul a pus ceva bănuţi la bătaie pentru ca repetentul de la Facultatea de Istorie, Cretin Antonescu adică, să prindă un loc în istoria românilor, fie şi la capitolul ‘Dictatori rari din secolul XXI’.

Să-l ascultăm pe ‘marele intelectual’ USL-ist, preşedintel al Consiliului Judeţean Botoşani, tovarăşul Florin Ţurcanu, cel care îndeamnă locuitorii judeţului Botoşani să ‘spună’ DA.

‘Vot de blană’ şi ‘politica care’, ăsta-i USL-ul lu’ peşte care lucrează pe creiere spălate şi face din România Etiopia Europei.

Şi ajungem şi la titlul materialului. Folosind un limbaj de comisar al poporului din fosta URSS, Ponta afirmă: ‘Băsescu şi PDL încearcă să însceneze guvernului actual …’ Ştiţi ce vină aveau victimele comunismului în anumite cazuri? Se ţineau de înscenări, dragi tovarăşi şi ‘preteni’. Nu lăsau dictatura să lucreze. Sabotau marşul luminos al poporului spre comunism. Ce şanse are Ponta să fie debarcat înainte de a pune România în afara Europei? După umila mea parere, nici una. Câtă vreme Antena 3 şi România TV îşi fac treaba (mare şi murdară), acest dictator în devenire va face ce vor muşchii proprii. Noapte bună România! Ne vedem cu libertatea la următoarea Revoluţie unde vor mai muri nişte ‘fraieri’ pentru a plăti nepăsarea şi 8% + inflaţie = 0 (zero). După câţi ani se aplică din nou zicerea ‘Vom muri şi vom fi liberi’?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist”

  1. Petiție pentru demisia guvernului Ponta | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 18th, 2015 at 16:34

    […] Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist […]

  2. Iunie 1990: O pustoaica inocenta macelarita de mineri | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 9th, 2016 at 21:55

    […] Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist […]

Adauga un comentariu