USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România

marți, iulie 10, 2012 13:34

USLL-am votat pe Traian Băsescu de 5 ori (două tururi în 2004, două în 2009 şi odată în 2007) până acum şi, probabil, o voi face şi a şasea oară. De data aceasta, însă, nu cred că are multe şanse. Aş zice chiar foarte puţine. Până la urmă, indiferent ce zice Europa civilizată, de votat va vota colhoznicul care se uită seara la Antena 3, ţiganul ce a primit de la USL 30 de arginţi sau poliţistul care urla ‘Ieşi afară, javră ordinară!’. Din păcate pentru Traian Băsescu, România este o ţară de ciobani şi ţigani, iar cei cu adevărat civilizaţi sunt o minoritate. Multe ar fi de povestit. Inclusiv complotul din 1989 împotriva lui Ceaşcă este o dovadă că această naţie de sclavi nu mişcă pentru a trăi ca nişte oameni liberi. Occidentul nu va interveni în România, aşa încât Ponta şi Crin Antonescu sunt problema noastră. Nu cred că în următorii câţiva ani aceşti doi măscărici vor avea probleme. Iată mai jos alte reacţii legate de începutul dictaturii USL în România.

Le Figaro: Lovitură de stat împotriva preşedintelui român

„Traian Băsescu , preşedintele de centru-dreapta, îşi vede izolarea tot mai mare în faţa ofensivei instituţionale a Uniunii social liberale, moştenitoare a Partidului comunist român”, comentează jurnalistul Le Figaro, Alexandre Levy. (Sursa)

Vara demenţei – sau, pentru prima oară, despre frică

Amintiţi-vă (şi, mai ales, dacă aveţi impresia că vă vorbesc despre un amănunt mic, neimportant, mai gândiţi-vă un pic!): o comisie profesională care se pregătea să dea un răspuns profesional la întrebarea ce frământa nu doar România, ci şi (poate mai ales!) Europa, dacă premierul României e vinovat de furt intelectual, a fost suspendată de jure în noaptea dinaintea deciziei, supusă unor presiuni incredibile de facto, când a decis totuşi să îşi facă datoria, în fine, terfelită în toată presa USL-istă după ce îşi spusese părerea. Ni s-a spus, apoi, că decizia privitoare la plagiat poate fi luată doar de o altă comisie, care are la dispoziţie 90 de zile pentru a se pronunţa. În schimb, Crin Antonescu, noul şi, dacă nu suntem atenţi, viitorul preşedinte al României, a ordonat Curţii Constituţionale să se pronunţe în mai puţin de 24 de ore privitor la problema suspendării.

Treziți-vă până nu e prea târziu, votați dictatura cea mai mică!

Diferența este că ce vor USL-iștii chiar se îndeplinește și nici o instituție sau lege a statului nu le poate sta în cale, așa cum s-a dovedit în ultimele două săptămâni. Mare atenție! Deosebirea dintre PDL și USL este, la ora actuală, cam ca aceea dintre Antena 3 (presă extremistă de partid) și Dilema Veche (intelectuali, în bună măsură, de dreapta). Gândiți-vă, oameni buni, indiferent că sunteți de stânga, de dreapta, neutri sau nepăsători. Gândiți-vă! V-ați uitat vreodată în ochii injectați ai lui Radu Tudor, ai Danei Grecu, ai lui Ciuvică, ai lui Ciutacu? În opoziție erau deseori simpatici. Imaginați-vă însă aceleași personaje aflându-se la putere. Să presupunem că tu, socialist de bună credință sau liberal din tată-n fiu, îi susții pe Ponta și Antonescu. Ei bine, tu, susținător echilibrat și decent ai acestora doi, nu te sperii când știi că-n spatele lor vor fi acei nebuni, struniți, la rândul lor, cu grijă de Dan Voiculescu?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România”

 1. pasescurte.blogspot.ro says:

  iulie 11th, 2012 at 1:41

  voi vota pentru institutie. voi spune nu la referendum

 2. Carcotas says:

  iulie 11th, 2012 at 19:51

  Eu unul nu ma tem ca Basescu nu va fi reales la referendum. Sunt ce e drept multi antenisti, spalati pe creier, insa sa nu uitam de cei din afara granitelor, care stiu extrem de bine care este diferenta intre adevarata democratie si „dictatura” pe care usl-istii si-o doresc. „Romanii e prosti” dar sunt multi;)

 3. Dragoş Paul Aligica: Referendumul, o bătaie de joc naţională a USL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 21:08

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 4. Afara cu mafia lui Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 16th, 2015 at 8:07

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 5. Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2015 at 18:33

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 6. Romania lui Dan Voiculescu: o Romanie tiganizata si manelizata | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2015 at 21:53

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 7. Liberalii roşii şi stenogramele loviturii de stat din 2012 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 12:51

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 8. Dan Mihalache, imbecilul ajuns consilier prezidential | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 10:05

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 9. George Becali, mafiotul imbecil | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 18:26

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

 10. Iunie 1990: O pustoaica inocenta macelarita de mineri | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2016 at 21:58

  […] USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România […]

Adauga un comentariu