Cum aflam de cate ori a fost distribuita o pagina web

marți, noiembrie 10, 2015 19:25
Posted in category IT

Shared CountEste deja o banalitate faptul că popularitatea unui site depinde în mare măsură de impactul său pe rețelele de socializare. A deveni “viral” într-o rețea de socializare, în cazul unui articol de pe un site, este echivalentul unui trafic bun, scopul suprem al oricărui proiect online numit site sau blog. Iată, mai jos, câteva instrumente cu ajutorul cărora putem afla impactul unei pagini web pe rețelele de socializare.

 • Like Checker este simplu de utilizat. Se introduce URL-ul paginii web și puteți afla de câte ori a fost apreciată pagina pe Facebook, pe Google + și pe alte rețele de socializare.
 • How Many Shares are o inerfață simpla, ușor de utilizat, și oferă un scurt raport despre o pagină web pe rețelele de socializare.
 • Shared Count este un alt instrument ce oferă informații despre impactul unei pagini web pe diverse rețele de socializare.
 • Like Explorer ne ajută să aflăm cât de populară este o pagină web pe Facebook, Twitter, Google + etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum aflam de cate ori a fost distribuita o pagina web”

 1. Cum sa ai Internet gratuit oriunde | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 20:20

  […] Cum aflam de cate ori a fost distribuita o pagina web […]

 2. Numarul utilizatorilor de Internet a depasit 3 miliarde | A șaptea dimensiune says:

  februarie 26th, 2016 at 13:33

  […] Cum aflam de cate ori a fost distribuita o pagina web […]

Adauga un comentariu