Numărul victimelor accidentelor rutiere din România

sâmbătă, martie 20, 2021 18:25
Posted in category Mass-media

Numar victime accidente rutiereNumărul anilor este 20, iar media o punem 2500 victime pe an. Aşadar, 2.500×20 = 50.000 (aproximativ) de oameni morţi în perioada 2000-2020, din cauza faptului că mafioţii din politică, în special cei din PSD = ciuma roşie, nu au construit drumuri şi au transformat poliţia într-o anexă a clanurilor interlope.

Atâta vreme cât România va avea un eşantion reprezentativ de imbecili care, seară de seară, înghit rahatul oferit de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), durându-i în fund de viitorul acestei ţări şi de suferinţele semenilor lot, rahatul ăsta de ţară nu va ajunge nicăieri.

România, în toată istoria sa, cu câteva excepţii onorabile, s-a bălăcit într-o zeamă infectă de prostie, laşitate, ignoranţă şi pupincurism, din care nu se creează istorie, ci se creează victime ale istoriei.

Propaganda naţional-comunistă a dictatorului Nicolae Ceauşescu venea cu textul “suntem aici de 2000 de ani”. Da’, şi? Dacă esţi paria, dacă în toate documentarele istorice create de alţii nu exişti, dacă eşti gunoiul pe care-l ascunzi sub preş atunci când vine vorba de marea istorie a lumii, ce-ţi ajută că eşti aici?! Dacă în toate secolele i-ai făcut sex oral, pe rând sau simultan, turcilor, ruşilor şi altora, la ce-ţi ajută că ai străbătut veacurile pe post de prostituată?!

Mergeţi pe YouTube şi vedeţi ce audienţă au clipurile deştepte şi ce audienţă au porcăriile, ţigănelile, pupincurismele etc. Când peste jumătate din locuitorii unei ţări sunt sub nivelul de educaţie şi mentalitate al oricărei ţări normale din lumea civilizată, nu poţi emite pretenţii.

Ca să-l citez pe pupincuristul Elenei Ceauşescu, savanta de renume mondial, profesor doctor inginer cu 4 clase, adică pe numitul Corneliu Vadim Tudor, cel care i-a apărat pe criminalii din Securitate 25 de ani (un sfert de secol) după 1989, am putea spune: “Suntem iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât”. Bine, în fiţuica extremistă “România Mare”, a găştii de securişti criminali de la Partidul România Mare, apărea citatul, cică de la Petru Rareş, aşa: “Vom fi iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât”.

Aşa-i, suntem iarăşi ce am fost: de la Elena Ceauşescu la Vasilica Dăncilă, un arc peste timpul istoric al unei ţări de care toată lumea se fereşte să vorbească. Toată lumea din lumea civilizată, aia creatoare de istorie. Noroc de faptul că nu mai înjură din când în când fraţii ortodocşi ruşi, ai criminalului KGB-ist Vladimir Putin, care nu mai scot din anonimat.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu