Baronii PSD = ciuma roşie – braţele caracatiţei care a furat şi distrus totul în România, după decembrie 1989

marți, decembrie 24, 2019 9:30

PSD = ciuma rosie = mafiaDeşi în 2019 se vorbeşte foarte mult de mama mafiotului Marian Oprişan, baron PSD-ist de Vrancea, fost turnător la Securitate, unde turna cu greşeli gramaticale, de imbecil ce era, fost hoţ de portofele înainte de decembrie 1989, ei bine, tot în Moldova roşie şi ţiganizată (manelizată) a mai existat un personaj din PSD = ciuma roşie, despre care s-a vorbit foarte mult, un fel de Al Capone în variantă miorică, Dumitru Sechelariu pe numele lui, fost primar al oraşului Bacău şi, evident, fost mare baron PSD-ist, adică membru al caracatiţei care a furat şi distrus totul în România, după decembrie 1989.

Iată mai jos, preluat din presa vremii, un exemplu despre patrihoţismul baronilor ciumei roşii.

2004, în plină guvernare PSD = ciuma roşie: autobuzele din Bacău se simt ca la mama lui Seche acasă

Bacăul este al lui Seche (Sechelariu, membru PSD = ciuma roşie – n.m.). Seche are grijă de oamenii din Bacău. Ca şi cum ar avea grijă de mama lui. Nu, nu zâmbiţi ironic, chiar aşa e. Mama are un rol foarte important în grija lui Seche pentru băcăuani. Să vedem cum.

Una dintre problemele băcăuanilor este cum să ajungă la serviciu. Sau la piaţă, sau la şomaj. Sau unde mai au ei de mers, când au de mers. Mulţi dintre cei care au astfel de griji se urcă în autobuze. Unii ca să meargă la serviciu, alţii la şomaj, alţii ca să se ţină cu mâinile de buzunarele celor care merg la serviciu sau la şomaj.

Sesizând oportunitatea, la începutul acestui an (este vorba de anul 2004 – n.m.), Primăria lui Seche a făcut licitaţie pentru ca serviciul de transport public cu autobuze să fie concesionat de un operator. S-au prezentat doi: Transport Public SA şi Asociaţia Operatorilor de Transport Public Privat Bacău (AOTPP), care s-au bătut pentru cele zece trasee din oraş.

După lupte crâncene de circa două secunde, s-a decis: AOTPP trebuie descalificată. Păi, băieţii ăia nu au văzut că în caietul de sarcini scrie clar că trebuie să ai măcar 65 de autobuze? Au?! N-au! Asta este, aşa zice caietul de sarcini, la revedere! Conform legii, licitaţia s-a repetat.

De data aceasta, s-a prezentat numai Transport Public SA, cu tot cu cele 73 de autobuze din dotare. Şi s-a adjudecat. Urmează negocierea directă. Nu, nu între Primărie şi firmă. Ci acasă la dom’ primar, între Seche şi Agripina, mama lui. Pentru că Agripina e acţionară majoritară la Transport Public SA. Să mai spună cineva că Seche nu are grijă de băcăuani ca de mama lui. (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu