Obtine certificare iso 9001 pentru firma de deratizare!

marți, octombrie 30, 2018 20:00
Posted in category Diverse

Certificat ISOCertificarea iso 9001 echivaleaza cu culoarea verde a semaforului. Cand doresti sa treci strada, adica sa iti negociezi direct drepturile, trebuie sa fii sigur ca ai dreptul sa faci acest lucru si ca esti protejat de traficul infernal. Stau si ma gandesc adeseori cate nenorociri s-ar intampla, daca nu ar exisa semafoare si nu ar fi fost gandita culoarea verde pentru siguranta oamenilor.

Lucrurile sunt similare in cazul certificarilor iso 9001 care asigura salaritii dintr-o firma sau institutie, beneficiarii serviciilor, clientii si colaboratorii ca pot semna linistiti parteneriate cu firmele care detin certificarea, fiindca acolo se respecta reguli, drepturi si calitatea este la inaltime.

Obtine certificat iso 9001 pentru firma ta de deratizare ca increderea oamenilor sa creasca si sa ai succes pe piata serviciilor de profil. Iata ce afla oamenii cu adevarat despre echipa pe care o conduci, daca detii documentul despre care am vorbit:

  1. Salariatii sunt protejati 100% si li se pune la dispozitie halate rezistente, masti si ochelari de protectie. Grija fata de oameni este in topul prioritatilor.
  2. Firma este pregatita cu aparatura performanta si consumabile de calitate sa intervina de urgenta in cazul in care se cere interventia neintarziata a profesionistilor, fiindca ofera un mediu sanatos oamenilor. Tot aici se inscriu si tarifele oneste, gandite in asa fel, incat toti oamenii care au nevoie sa isi permita sa le solicite.
  3. Substantele folosite in deratizare, dezinfectie sau dezinsectie nu sunt daunatoare omului.
  4. Orice lucrare realizata cu sintul raspunderii este insotita de certificate si termene de garantie. Standardele calitatii sunt gandite pentru perioade mari de timp.
  5. Mediul nu este afectat de substantele utilizate, fiindca toate recipientele folosite in cadrul operatiunii sunt arse. Solul si panza freatica nu sunt afectate de interventiile specialistilor.
  6. Managementul este responsabil 100%, nu sunt fisuri in nicio decizie si in niciun departament, iar pentru eventualele momente de lipsa de sincronizare intre departamente exista solutii.
  7. Cineva foarte priceput din afara a urmarit intreaga activitate, a inspectat toate compartimentele si a decis ca meriti sa detii certificare iso 9001. Specialistii in cultura calitatii au muncit alaturi de tine si de angajatii tai ca totul sa fie perfect.

Exemplele pot continua, dar consider ca te-am convins ca vazand certificarea iso 9001 afisata la vedere pe site-ul oficial al firmei tale, oamenii vor solicita cu incredere serviciile voastre.

Oamenii au nevoie sa stie ca substante nocive nu vor ajunge din greseala in gradina lor si nu se vor infiltra in apa de la fantana, fiindca ei nu arunca nimic, ci ard totul in locuri foarte sigure.

Clientii vor sa fie siguri 100% ca niciun membru al echipei nu va fi ranit sau afectat din cauza deratizarii facute in casa lor. Exista oameni care sufera profund si au un sentiment de vinovatie toata viata, daca s-a accidentat cineva, cand lucreaza pentru ei in casa si in curte. La fel de important este sa se stie ca soarecii sunt scosi definitiv din casa, deci lucrarea este executata temeinic si nu se iau banii degeaba pentru o munca de mantuiala.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu