Pastreaza-ti bauturile reci cu oferta de frigidere de la Selgros

marți, iunie 10, 2014 15:38
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFrigiderul este un produs electrocasnic care nu poate sa lipseasca din nici o bucatarie. Cu ajutorul lui ne pastram produsele reci si nealterate pentru mai mult timp iar fara el ne-am descurca greu.

Cand ni se strica frigiderul, sau orice alta electrocasnica la fel de utila, nu stam o zi fara sa incepem cautarile pentru a le inlocui. Intr-o zi, alimentele depozitate in compartimentele si sertarele frigiderului vechi se pot altera, asa ca este indicat sa actionezi cat mai repede in cazul unei defectiuni. Daca aparatul nu se mai poate repara, sau nu e rentabil sa il repari, va trebui sa consulti oferta unor magazine de electrocasnice.

In oferta Selgros gasesti lunar reduceri la electrocasnicele de toate felurile. Frigiderele au preturi avantajoase si functii de operare bune. Iata cateva modele de frigidere din oferta Selgros, dinsponibila pana in 10 Iunie:

Frigider Line Tech cu 2 usi – frigiderul are un volum de 187 l iar congelatorul 48, deci este un aparat incapator. Congelatorul este situat in partea de sus a aparatului iar frigiderul si usa acestuia sunt compartimentate foarte practic. Aparatul are clasa energetica A+ si dimensiunile 1440 x 595 x 540 mm. Pana in data de 10.06 gasiti frigiderul la pretul modest de 749,90 lei.

Daca aveti nevoie de un frigider cu congelator mai mare, practica este combina frigorifica DBK386WDR+ de la Beko. Cu aceasta veti avea un frigider cu 240 l volum si un congelator cu 87 l in care va incap cu siguranta toate alimentele necesare. In plus, combina vine utilata cu un dozator de apa, functie antibacteriana si de inregistrare vocala, pentru a fi cat mai eficienta si mai usor de folosit de catre utilizator. Dimensiunile combinei frigorifice sunt 2010 x 595 x 600 mm – masurati spatiul disponibil, sau vechiul frigider, ca sa fiti siguri ca aparatul incape in bucataria voastra. Combina frigorifica are pretul de 1459,90 lei.

Nenumarate astfel de oferte gasiti in raionul de electrocasnice de la Selgros. Puteti sa urmariti si revistele cu oferte promotionale si sa va inlocuiti aparatele electrice atunci cand gasiti variante la un pret foarte bun.

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135BBacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu