Pentru neocomuniştii din PSD, proprietatea a fost şi este un moft

sâmbătă, aprilie 17, 2010 14:42

PSD, ciuma rosieParveniţii capitalismului de cumetrie, adică pesediştii, au avut, şi au, o ură viscerală faţă de respectarea legii, faţă de respectarea drepturilor omului, în general. Aşa se face că, de-a lungul celor douăzeci de ani de capitalism bananier, neocomuniştii au încercat mereu să legifereze furtul proprietăţilor de către bolşevici, veniţi în România pe tancurile sovietice. În cel mai pur dispreţ faţă de valorile lumii civilizate, urmaşii clanului Ceauşescu, cu sprijinul securiştilor din PRM şi a altor rătăciţi în tranziţie, 10 ani au ţinut foştii proprietari la uşa tribunalelor, fie că aceştia solicitau o amarâtă de casă, din care au fost izgoniţi de bolşevici, fie proprietăţi mai importante. De abia după anul 2000, atunci când foştii comunişti s-au gândit că nu-i aşa rău să fie la braţ cu americanii în NATO sau cu britanicii în UE, au început să apară primele semne de respect al proprietăţii.

De exemplu, tovarăşii pesedişti ţipau din gură de şarpe, în 1999, că torţionarul sârb Miloşevici este bombardat de americani, durându-i undeva de masacrul de la Srebrenica, unde, în iulie 1995, au fost ucişi aproape 8.000 de bosniaci, mai ales bărbaţi cu vârste între 12 şi 77 de ani, al căror cadavre au fost aruncate în gropi comune. Acesta a fost, tovarăşi pesedişti, cel pe care-l apăraţi în 1999, prin Parlament şi pe la tembelizor. Din cauza acestei politici de aservire a României spaţiului slav, fără atacurile teroriste 11.09.2001, România nu era admisă prea curând în NATO. Revenind la problema proprietăţii, iată şi câteva legi introduse de tovarăşii lui Ilici Iliescu, prin care dreptul de proprietate devenea un moft. Legea 112/1995 punea piedică retrocedărilor, iar legea 10/2001 dădea la cap proprietarilor de imobile naţionalizate. România a plătit ani de zile, din bani publici, adică ai noştri, toate despăgubirile acordate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în perioada cât pesediştii se jucau de-a democraţia în România. Pentru binele României, acest partid bolşevico-mafioto-securist nu trebuie să mai guverneze niciodată în această ţară, care nu este numai a lui Vanghelie, Năstase sau Voiculescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pentru neocomuniştii din PSD, proprietatea a fost şi este un moft”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  aprilie 17th, 2010 at 18:24

  dau 500 de euro celui care ii da un sut in cur lui ilici la un vreun eveniment idolatru psdist…ii angajez si avocat daca e arestat cumva…

 2. Dumitru Caruntu says:

  aprilie 18th, 2010 at 10:55

  Greu de crezut ca vor fi amatori, dar niciodata nu se stie …

 3. Cum apără CSM-ul infractorii din România | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 14:52

  […] Pentru neocomuniştii din PSD proprietatea a fost şi este un moft […]

 4. Despre un personaj al sistemului ticăloşit Iliescu-Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 15:00

  […] Pentru neocomuniştii din PSD proprietatea a fost şi este un moft […]

 5. România furată de baronii pesedişti | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2015 at 9:12

  […] Pentru neocomuniştii din PSD proprietatea a fost şi este un moft […]

 6. Despre un pesedist ‘sărac’ şi averea sa ‘micuţă’ şi ‘muncită’ | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2015 at 14:55

  […] Pentru neocomuniştii din PSD proprietatea a fost şi este un moft […]

 7. România sub ocupaţia baronilor pesedişti | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2015 at 15:05

  […] Pentru neocomuniştii din PSD proprietatea a fost şi este un moft […]

Adauga un comentariu