Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme

vineri, martie 18, 2011 18:45

Mihai EminescuAuzindu-i cum plâng cu lacrimi de crocodil pe la tembelizor, de grija ţărişoarei lor (şi a noastră din fericire sau din păcate), îţi vine să te întrebi dacă neocomuniştii din PSD nu mai pot fura deloc sau le tremură chiloţii de frica organelor (mai curând cred că este adevărată prima variantă). Cum au respectat pesediştii legile României după 1989 ştiu toţi, mai puţin vulgul (semi)analfabet care mai speră să fure în România şi să primească pomeni, cum s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Vom mai deschide o dată Biblia Hoţiei, editată şi aplicată de pesediştii fără mamă, dar cu tătucul Ilici în suflet, pentru a aminti încă două din ‘tunurile’ date legilor României de camarilă pesedistă. Informaţiile sunt preluate din „Academia Caţavencu”, nr.31/2009, având la bază fapte reale, nu simple speculaţii.

Dacă nu ştiaţi, sindicalistul trădător Miron Mitrea şi-a băgat şi soţia în Parlament, doar se trăieşte bine pe banii fraierilor care plătesc taxe şi impozite, spre huzurul pesediştilor şi nu numai. Manuela Mitrea, soţia lui Mitrea Manivelu’, presta prin deceniul trecut la două profesii: în timp ce dimineţile moţăia prin Camera Deputaţilor, după-amiezile şi le petrecea în calitate de notar, pentru, nu-i aşa, rotunjirea veniturilor ‘modeste’ ale familiei Mitrea. Cum PSD = PCR (Pile-Cunoştinţe-Relaţii), Manuela Mitrea a intrat ilegal în breasla notarilor (nu a îndeplinit condiţiile legale), ajutată fiind de fostul ministru-informator la Secu Stănoiu Rodica, cea care a ignorat cu desăvârşire condiţiile legale, atunci când a numit-o pe Manuela Mitrea notar. Mai mult decât atât, în anii 2008-2009, Manuela Mitrea câştigă peste două milioane RON din activitatea de notar, adică 20.000.000.000 lei vechi (douăzeci de miliarde). Majoritatea banilor provin de la falimentarul CFR (Căile Ferate Române), societate care nu-şi permitea să se modernizeze, dar şi-a permis să-i îmbogăţească pe pesedişti, aşa cum o face din 1989. Aceasta-i ţara: proprietatea publică este violată ziua de cei care jelesc seara la tembelizor cu lacrimi de crocodil.

Un alt infractor nepedepsit al PSD-ului este circarul Radu Mazăre. Atunci când nu dă din buric prin America Latină, acest păcălici al democraţiei încalcă la greu legile României. Astfel, timp de şapte luni din primul mandat de primar al Constanţei, Radu Mazăre a fost incompatibil cu funcţia de primar. Asta s-a întâmplat din aprilie până în noiembrie 2003, perioadă în care Mazăre a fost şi primar, şi administrator al Nisipuri SA (societate comercială). Şi aceasta deşi o fraieră de lege (161/2003) precizează la articolul 87, litera d: „Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, (…) este incompatibilă cu funcţia de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie ori cenzor sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale.” Ca orice baron roşu din România, Radu Mazăre nu are timp de respectat legile, doar timpul şi-l petrece la frecat menta prin cluburi. Iar în Constanţa legea e Mazăre, doar gaşca sa de interlopi a luat definitiv (?) în stăpânire oraşul şi judeţul. Doar din această poziţie poţi să-l etichetezi pe Preşedintele României ca pe ultimul aurolac din Constanţa, oraşul şi judeţul fiind din Republica Mazăre şi asociaţii, nicidecum din România, fostă membră a gulagului comunist, adus de Ilici şi acoliţii săi. În Germania, Mazăre ar fi fost un deţinut anonim. În ţara moştenită de la Ceausescu şi Ilici KGB Iliescu, Radu Mazăre este vedeta care asigură circul celor care nu ştiu (sau nu vor să ştie) că Mazăre a furat din banii lor de pensie atunci când a încălecat legile României. Vă aşteptăm la guvernare, stimaţi tovarăşi. Poate la 25 de ani după ce-aţi furat Revoluţia vom sfârşi ceea ce au început atât de pur şi înălţător copii României în 1989: o ţară ca afară, adică fără infractori la tembelizor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme”

 1. Dumitru Caruntu says:

  martie 20th, 2011 at 14:51

  Se pare ca PSD-ul a devenit, in timp, locul unde esueaza coruptii si parvenitii Romaniei, cei care incearca zilnic sa ne intoarca la acelasi stat bananiero-mineresc creat de Ilici-KGB in anii '90. Vor reusi oare in 2012?

 2. Neinfectat De Comunism says:

  martie 20th, 2011 at 14:38

  abia astept sa fie extradat necolaiciciuc, el puter clarifica siuatia cu mitrea, in schimbul unei sentinte mai usoare… la mine pe blog Euro-antropulogu' Adrian Severin, cu ambele maini ar fi apucat 100 000 de euro mita in numele socialismului european cu fata bovina!!!!

 3. Ambasadorul SUA în România (2007): "Este îngrijorătoare mărirea influenţei oligarhilor din România şi rolul lor ca unealtă a intereselor ruseşti" | A șaptea dimensiune says:

  iunie 23rd, 2016 at 21:15

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 4. Legile în România, poveşti pentru fraieri | A șaptea dimensiune says:

  iunie 24th, 2016 at 20:23

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 5. Dinel Staicu, un infractor bolşevic din Republica Securistică România | A șaptea dimensiune says:

  iunie 24th, 2016 at 20:41

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 6. Infractorul Vîntu şi legile României | A șaptea dimensiune says:

  iunie 25th, 2016 at 16:29

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 7. Cum au făcut pesediştii, din România, raiul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 12:35

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 8. România, țara cu fondurile agricole UE blocate | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 17:55

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 9. Cum a devalizat caracatiţa pesedistă băncile din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2016 at 21:22

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 10. Pesediştii, bogaţii care au nevoie de voturile săracilor (cu duhul) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2016 at 22:05

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

 11. De ce pesediştii nu-l vor ierta niciodată pe Mircea Geoană | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 9th, 2016 at 18:42

  […] Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme […]

Adauga un comentariu