Precum in Parlament, fratia ticalosilor si penalilor functioneaza peste tot in Romanica

sâmbătă, octombrie 14, 2017 10:02
Posted in category Locale

Cacarezele MioriteiS-ar putea să fie miraţi unii dintre cititori, dar cred că sunt sute de mii, poate chiar milioane, de Dragnea în Românica. Altfel nu ar exista un partid de penali şi mafioţi, de criminali şi distrugători de ţară, precum acest grup infracţional cu acronimul PSD, ce guvernează România, cu scurte pauze, din 1990 încoace. Dar şi în acele pauze, ciuma roşie s-a aflat la butoane, prin miniştri care, după ce au trecut prin tot soiul de partide, au eşuat în cloaca numită, impropriu Partid Social Democrat (PSD). Şi, legat de titlul materialului, am să vă povestesc despre frăţia ticăloşilor şi penalilor în mediul rural. În comunităţile mici se vede, nu-i aşa, românismul în stare pură, adică imoralitatea, incultura şi ticăloşia majorităţii, aşa cum în Parlamentul infracţional există frăţia hoţilor şi interlopilor, Parlamentul fiind, o spun toate cărţile despre democraţie, imaginea dorinţei “boborului”.

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, despre votantii PSD: „Niste mediocri, dezavantajati social, cu copii multi pe care ii aruncă in lume ca sa-si sporeasca venitul”

Cum se face politică la ţară

La ţară, precum în Teleormanul mafiotului Dragnea, există câţiva “şmecheraşi”, unii de vârsta a treia chiar, ce domină viaţa publică. Unii sunt cu şcoală, alţii fără. Maşina lor de vot, ca să-l parafrazez pe limbricul de Ponta, funcţionează uneori mai bine, alteori mai prost. E ca în fotbal, depinde cât te lasă adversarul să joci. Iar această maşină de vot este formată din rude, prieteni, cunoştinţe, gură-cască, votanţi de ocazie, votanţi cumpăraţi cu o găleată şi/sau un litru de ulei. De altfel, nu ştiu dacă realizaţi, dar chiar în campaniile electorale pentru Parlament sau la alegerile prezidenţiale, pe plan local, aceleaşi gunoaie roşii, de exemplu, cumpără electoratul prin metodele îndelung exersate la prilejul alegerilor locale. Evident, după ce un candidat sau altul se vede cu sacii în căruţă, primar sau consilier, urmează cumpărarea celorlalţi, din aşa-zisa opoziţie, oferindu-li-se postul de viceprimar sau alte avantaje, precum a făcut condamnatul penal Liviu Dragnea cu parlamentarii Opoziţiei, cărora le-a oferit pensii speciale şi alte avantaje, de zici că-n România a reînviat partidul unic, doar că mai mult mafiot decât comunist. În cazurile rare cănd nu se reuşeşte cumpărarea contracandidaţilor, urmează un “război” de patru ani, prin bârfe pe la colţuri şi, eventual, linşaje în presa locală.

In Gorj, tiganii sunt platiti cu 1000 lei fiecare sa-l voteze pe Ponta

Cum se face campanie electorală în şcoli

E adevărat, în 2016 nu s-a mai făcut, cel puţin în şcoala unde lucrez, dar până atunci convingerea electoratului, pentru a-l vota pe unul sau altul dintre candidaţi, se defăşura, ilegal (legea interzice politica în şcoală) şi fără nicio jenă, în şcolile de la ţară. Indiferent că erai candidatul PSD, PNL sau PDL, cum prindeai un moment prielnic, 1 Iunie, ziua celor care nu învaţă nimic, ziua moaştelor pupate din barbarism tribal, săreai cu darul. Prin 2012 şi 2008, eram la ore şi, cioc-coic, apărea primarul în funcţie sau contracandidatul său, cu texte de genul “Ne daţi voie, dom’ profesor, să oferim nişte cadouri copilaşilor?”. Şi ce puteai zice, nu era şcoala ta, ci a comunităţii, care tolera şi practica asemenea ilegalităţi. Evident, cadourile (nişte dulciuri, de regulă) aveau în interios şi un calendar cu sigla PSD, PDL sau PNL, ca să nu uite părinţii, când pun ştampila la alegeri, cine le-a îndulcit copilaşii pentru 24 de ore, în rest aceştia fiind la fel de nemâncaţi şi prăpădiţi, unii dintre ei. La fel de evident este faptul că niciodată un jeg de primar, PSD, PNL sau PDL, nu a recompensat copiii care obţineau note de 10 la Evaluarea Naţională, şi profesorii care i-au pregătit, doar cei valoroşi trebuie ignoraţi, cum fac lichelele actuale din Parlament, care dau pensii speciale la şoferii şi ospătarii de parlamentul infracţional, în timp ce un medic rezident are un salariu de mizerie.

Cum faceau PSD-istii propaganda politica in scoli

Cum ajungi candidatul unui partid politic, de fapt al unui clan mafiot, şi poţi beneficia de maşina de vot din spatele acestui partid

Doar nu vă imaginaţi că la ţară se înfruntă doctrinele, se discută idei, se fac analize economice etc. Nimic din toate acestea. Realitatea este mult mai crudă: vine şeful pe judeţ al PSD, PNL sau PDL şi, după o informare scurtă, care poate fi locală sau din surse credibile, apreciază ce persoană ar avea cele mai multe şanse să câştige alegerile. Amănunte precum trecutul infracţional sau “cariera” de turnător la Securitate nu contează defel, aşa cum n-a contat, pentru mafioţii din Parlament, trecutul de condamnat penal al lui Liviu Dragnea, atunci când jegurile de parlamentari l-au ales Preşedintele Camerei Deputaţilor, adică al treilea om în stat. Acum, dacă un personaj local consideră că a fost trădat de un partid sau altul, ce a ales alt candidat, deşi personajul a slujit cu credinţă partidul prin donaţii, prin propagandă electorală, prin atacarea adversarilor partidului, trece rapid în altă tabără. Totul pentru funcţii şi banii ce derivă de aici. Aşa cum mafiotul Radu Mazăre ştia exact câţi ţigani din Constanţa trebuie cumpăraţi pentru un mandat nou de primar, aşa stau lucrurile în orice localitate din Românica: cel care vrea să ajungă primar ştie exact câţi votanţi trebuie cumpăraţi, de preferinţă cei mai săraci şi mai needucaţi, prin metodele expuse mai sus.

Cât de proști sunt locuitorii orașului Constanța

Primari şi consilieri ce parazitează bugetul public

Ce excepţiile de rigoare, după ce ai fost ales tai frunză la câini din fotoliul de primar sau consilier. În timp ce mediul privat munceşte până la epuizare pentru a plăti pensii speciale acestor paraziţi locali şi centrali, în timp ce medicul trebuie să ajungă la cabinet pentru a trata pacienţii şi, uneori, a salva vieţi, în timp ce profesorii trebuie să ajungă la ore pentru a pregăti viitorii medici ai României, şi nu numai, primarul vine la serviciu când vrea muşchii lui, pleacă unde vrea, doar nu vă imaginaţi că-l întreabă cineva pe unde umblă. Iar conslierii moţăie prin şedinţele de Consiliu Local, dacă mai ajung şi pe la ele, apoi încasează bănuţii, munciţi cu greu de cei din mediu privat, în timp ce în Românica se moare zilnic pe drumuri de rahat, în spitale cu viermi, valorile emigrează şi analfabeţii guvernează. Mai mult, fenomenul la primării este mult mai general: funcţionarii primăriile pleacă la orice oră vor sau vin la orice vor la serviciu. În anii 2000, din cauza unor aberaţii legislative inventate de guvernul mafiotului Tăriceanu, profesorii mergeau la primării să-şi ridice salariile. Odată am mers în jurul orei 13:30 la Primărie să-mi iau bănuţii şi, la casierie, era un lacăt imens pe uşă. Oarecum mirat, era mijlocul zilei, am întrebat pe cineva unde este casierul. “Ştiţi, mi-a spus un alt funcţionar, care tocmai venise de la cumpărături, este plecat jumătate de oră acasă, să adape vacile, dar se întoarce.” După ce am aşteptat jumătate de oră şi n-a venit, am plecat fără bani, deşi aveam nevoie de ei în acea zi. Asta-i adevărata Românie, omagiată de cei, proşti, ticăloşi şi imbecili, care mai cred că UE strică România. Fără UE am fi măcelăriţi, la propriu, de tribul barbar care formează votanţii mafioţilor politici. Şi incă un exemplu de chiul cronic la primăriile de la ţară, din anii 2000. Apăruse moda cu târgurile rurale, cu produse dintre cele mai diverse, unde, cumpărai nu cumpărai, te duceai să caşti gura. Într-o localitate de pe aici, târgul era vinerea. Este şi astăzi, dar i-a scăzut dramatic importanţa. Ei bine, dacă te duceai vineri dimineaţă la primărie, nu găseai pe nimeni, toată lumea era la târg. Deşi, nu-i aşa, ziua de vineri era zi lucrătoare şi inclusă la salarizare. Şi ca să vedeţi până unde merge absurdul României profunde, acea Românie de căcat ce ţine în spate grupul mafiot PSD, erau şi profesori, pe la scolile de pe aici, ce aveau o vârstă, educaţi în comunism adică, ce veneau cu rugămintea ca vinerea, când este târg, să li se pună orele de curs de la 10:00, “să putem ajunge şi noi pe la târg”.

Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu

Nivelul de evoluţie pe scara civilizaţiei al unei ţări depinde de ponderea bugetarilor din totalul angajaţilor. În Românica, ponderea este aproximativ (1,5 milioane din 4 milioane) 37%. E adevărat că Rusia barbară şi trăitoare în Evul Mediu are procentul bugetarilor din totalul angajaţilor peste 50%, dar există SUA, unde bugetarii sunt sub 5%. Iar SUA nu va fi ajunsă prea curând, având productivitatea muncii dublă faţă de Germania, motorul economic al Europei. Aşa încât, reduceţi dracului numărul de bugetari, mulţi dintre ei paraziţi care nu fac nimic, dacă vreţi să aveţi bani de drumuri şi spitale.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu