Presa confiscată de ciuma roşie, a patra putere a partidului-stat PSD

sâmbătă, mai 30, 2020 12:27
Posted in category Mass-media

Marian OprisanÎn provincia europeană Vrancea, Marian Oprişan nu are nimic de împărţit cu presa. Nici n-ar avea de ce. Cea mai mare parte a presei vrâncene îi este prietenă (era în 2004 – n.m.), dacă nu subordonată.

Corectorii au rămas aproape singurii din breaslă care ar avea ceva să-şi dispute cu Marean. Nu mare lucru, o virgulă, un complement, un dezacord. Chestii minore, de care Marean nu s-a împiedicat nici când a turnat la Securitate şi n-o să se împiedice nici acum, când dictează la presa locală.

În rest, colaborarea se manifestă pe toate fronturile. Chiar şi la reclamă merg împreună: Marean cu PSD-ul, presa cu Monitorul.

Poporul, căci mai există şi aşa ceva în Vrancea, merge şi el împreună cu Marean şi cu Monitorul, sub formă de reclamă, în microbuz.

La cât de orbeşte se merge acolo pe mâna lui Oprişan, sperăm că acesta nu şi-a pus afişele şi pe stâlpii de pe marginea şoselei. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu