Primele şapte bloguri din România

vineri, octombrie 14, 2011 19:39
Posted in category Mass-media

Site RomaniaPentru a afla care sunt cele mai vizitate bloguri din România, apelăm din nou la https://www.alexa.com/.

 1. Cel mai citit blog din România este zoso’s blog despre care am mai scris. Blogul este creaţia lui Vali Petcu, iar dacă doriţi mai multe informaţii le găsiţi pe site.
 2. Pe locul doi se află ArhiBlog, blogul lui Cetin Ametcea, din ţara unde nici apocalipsa nu vine.
 3. Urmează, la mare distanţă de cei doi, https://www.mircea-badea.ro/blog/, blogul lui Mircea Badea.
 4. Pe locul patru se găseşte https://www.visurat.ro/, locul 301 în clasamentul general al site-urilor din România.
 5. Urmează https://m1ha1.blogspot.com/, un blog cu de toate.
 6. Pe locul şase este https://www.piticu.ro/, site-ul lui Cristi Dorombach.
 7. Urmează https://www.tolo.ro/, site-ul lui Cătălin Tolontan.

Cam aşa arată clasamentul. Doar şapte bloguri în primele 500 de site-uri din România. O fi mult, o fi puţin? Un lucru este sigur: nu ajungi uşor în primele site-uri dintr-o ţară, fie ea şi România. Fiecare din ele are ceva interesant, care merită citit. În final, un citat din materialul ‘Curvele virgine rămân totuşi curve’, pentru a înţelege cum arată mintea (puţină) a lui Mircea Badea: In tara curvelor virgine dansele vorbesc cu gura plina despre bune maniere contrapuse “dialogului suburban”. In tara unde Basescu este presedinte reales si poporul se holbeaza numeros si obsesiv la doamne construite anex in jurul orificiilor, pluteste un strat des de flatulenta slobozita doct. Carevasazica natiunea este oripilata de cuvinte fara echivoc caci e de bonton sa para ca “servesti” somon fume cand ragai bere si ghiorlai carnati din ranza de osanza. E recomandabil sa faci matreata la blana de pe membre si sa emani duhoare statuta cand oftezi roz a Cacharel. Se numeste ipocrizie si e boala romaneasca in faza terminala. Unii sunt imunzi, eu prefer sa raman imun.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Primele şapte bloguri din România”

 1. România infracţională în două filme celebre | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2016 at 10:47

  […] Primele şapte bloguri din România […]

Adauga un comentariu