Primele zece site-uri media din România

duminică, octombrie 9, 2011 19:02
Posted in category Mass-media

Site RomaniaPotrivit https://www.alexa.com/ cele mai accesate site-uri media din România sunt cele enumerate în continuare.

 1. Pe primul loc la site-uri media (locul 10 în România) este Gazeta Sporturilor, publicaţie ce aparţine imperiului media deţinut de securistul Dan Voiculescu. Pentru a realiza cât de întinsă este caracatiţa media a lui Felix iată ce cuprinde (informaţiile sunt preluate de pe site-ul https://www.gsp.ro/): Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV (televizuni), Săptămâna Financiară, Financiarul, Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor (ziare), TopGear, Felicia, GoodFood (reviste), RadioZU, Romantic FM (radiouri).
 2. Pe locul doi este ProSport, tot un site din domeniul sportului, doar suntem mari amatori de sport.
 3. Pe locul trei tot un site ‘sportiv’, sport.ro.
 4. Urmează Cancan, din care am remarcat un titlu cu declaraţia lui Tudor Sişu, condamnat pentru consum şi trafic de droguri la patru ani de închisoare: ‘O să caut la puşcărie un caracter, pentru că nu am găsit caractere afară’. Hă, hă, hă, ce ne-am mai râs. Cum, dom’le, Dan Voiculescu nu are caracter?! Sau Sorin Ovidiu Vîntu? Sau Adrian Năstase?
 5. Pe locul şase este Realitatea TV, site de unde aflăm că ‘SC Realitatea Media SA se afla in procedura insolventei reglementata de Legea nr. 85/2006, in conformitate cu incheierea de sedinta din data de 07.09.2011, pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Comerciala in dosarul nr. 58935/3/2011’. Şi ce-i cu asta? Cu justiţia de cacao din România, mai minţiţi poporul, cu televizorul încă minim 10 ani.
 6. Urmează Libertatea, din care aflăm că barbaţii îşi măresc penisul acasă. Şi noi, fraierii, care credeam că şi-l măresc la locul de muncă.
 7. Pe locul opt este Adevarul, acest Pravda din România.
 8. Urmează Gândul, cu reclame la tot pasul.
 9. Pe locul zece se află HotNews, din care se poate afla că Radu Moraru şi Mircea Badea au avut un dialog suburban.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Primele zece site-uri media din România”

 1. Cele mai accesate pagini web din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2015 at 14:54

  […] Primele zece site-uri media din România […]

 2. Primele şapte bloguri din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2016 at 20:45

  […] Primele zece site-uri media din România […]

Adauga un comentariu