Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen

vineri, septembrie 23, 2011 15:08
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!România este ţinută la uşa spaţiului Schengen din motive precise: justiţia şi ţiganii. Nici o diplomaţie nu poate schimba imaginile şi ştirile din presa occidentală despre ororile comise de ţiganii din România. Nici o diplomaţie ne poate schimba imaginea de că…t a justiţiei din România, atât în ochii românilor, cât şi a celor care au nefericita ocazie de a se întâlni cu judecătorii sau procurorii corupţi din România. Politicienii din Olanda şi Finlanda chiar îi reprezintă pe oamenii din cele două ţări, oameni agresaţi de ţiganii cerşetori, hoţi, infractori în general, din România. Politicienii respectivi chiar duc la nivel european grijile şi problemele celor care i-au votat. Cum despre justiţie am tot scris, ne vom ocupa în cele ce urmează de ţigani.

Nu sunt rasist, adică mi-e indiferent ce culoare are pielea celui de lângă mine, dar nici nu pot aplauda hoţii, cerşetorii, criminalii, cei mai mulţi dintre ei fiind ţigani. Ceea ce mi se pare ciudat în România este dubla măsură aplicată de tot soiul de indivizi ajunşi în funcţii de conducere sau pe ecranul tembelizorului. De exemplu, dacă la şcoală un copil are atitudini mai ‘ciudate’, este considerat un copil problemă, se ia legătura cu părinţii, este dus la psihologul şcolii. Dacă ţiganii comit fapte de un milion de ori mai înfiorătoare decât copilul descris mai sus, se consideră că aşa este normal.

Mai mult, eşti imediat etichetat rasist dacă încerci să condamni verbal atitudinea majorităţii ţiganilor. Iar acestei majorităţi nu-i poţi aplica normele democratice dintr-un motiv simplu: ţiganii din România nu trăiesc în secolul XXI, ci, cel mult, prin secolul XVII. Altfel nu ar trăi în cea mai cruntă promiscuitate. Cei care apără drepturile ţiganilor (dreptul de a fura, de a cerşi etc.) le-aş recomanda să locuiască o lună cu ţiganii interlopi, cei care l-au ucis pe handbalistul român Marian Cozma sau într-o familie de ţigani care locuiesc în aceeaşi încăpere şi cu calul din dotare.

Desigur, ţiganii trebuie integraţi, doar nu o să le luăm ceva care pentru ei nu înseamnă nimic: viaţa altuia. Şi aici este un lucru bizar: un român ca să-şi găsească o slujbă se integrează în tot soiul de grupuri şcolare, apoi, după ce şi-a găsit un job, se integrează în acel colectiv. Adică face eforturi pentru a fi util. Ţiganii nu se integrează nicăieri, ei ‘trebuie’ integraţi.

Ar mai fi problema cu locurile de muncă. Tot soiul de ţigani apar la tembelizor cu textul că statul nu le dă de muncă, de aceea fac ei ce fac. Adică pentru restul românilor a găsi un loc de muncă înseamnă să studiezi, să cauţi, să înveţi o meserie, dar pentru ţigani aşa ceva nu există. Ce muncă ar putea presta un analfabet? O muncă brută, dar ţiganii preferă să fure decât să muncească. De exemplu, ştiţi cât costă ‘întreţinerea’ unui deţinut în puşcăriile din România? Mult mai mult decât alocă statul român pentru un elev olimpic.

Infractorii ţigani sunt o povară pentru o societate, de aceea Franţa, de exemplu, preferă să le dea nişte sute de euro şi să-i trimită înapoi în România. Oricum economiseşte nişte bani. Ce poţi să spui despre o etnie la care: ‘mai putin de 20% dintre tiganii care traiesc in tarile fostului bloc sovietic au terminat scoala primara; peste 70% traiesc sub limita saraciei, fara alocatii, ajutoare sociale si medicale, pentru ca, de regula, tiganii nu au documente care sa le ateste identitatea’ (citat din presa rusă).

Ţiganii sunt o piatră de moară atârnată de gâtul României şi doar o minune mai poate îndrepta această stare de lucruri. Iar minunea se poate numi deţiganizarea României. Să nu ne identificăm cu ţiganii, în faptele noastre de zi cu zi. Chiar şi Occidentul va înţelege la un moment dat că românii sunt un popor demn de respectul lumii civilizate.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen”

 1. Camelian Propinatiu says:

  martie 3rd, 2012 at 12:54

  Intrebarea e CUM poate fi tinuta RO sa cerseasca la usa.
  Pubintelectualii nostri, miscarea civica – tot ce putem spera: protectia maidanezilor. Populistii olandezi stiu ca românii nu pot organiza retorsiunea, deoarece postoromânismul e atât de avansat incât abia silabisesc indemnul didactic Google. ro: ciobanesc mioritic tricolor.

 2. Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 14:22

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 3. Conul Zoso faţă cu reacţiunea | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:53

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 4. De ce să (nu) îl înjurăm pe Băsescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:56

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 5. Ce propune bulibaşa Dan Diaconescu pentru viitorul României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:01

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 6. Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:07

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 7. Primele zece site-uri media din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2016 at 19:59

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

 8. Cea mai proasta gluma: Romania condusa de un cocalar penal, Liviu Dragnea, vrea sa intre in Schengen | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2017 at 15:07

  […] Ţiganii şi justiţia, cauzele neintegrării României în spaţiul Schengen […]

Adauga un comentariu