printcard.ro, imprimante termice, card personalizat, cititoare de carduri pentru tine

miercuri, octombrie 15, 2014 17:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, am plăcutul prilej să vorbesc despre o firmă românească ce oferă cele mai performante echipamente de imprimare de carduri din România. PrintCard Systems, căci despre ea este vorba, oferă echipamente, consumabile și accesorii, pentru a vă putea produce rapid și convenabil cardurile necesare “in-house”. De asemenea, dacă optați pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie Printcard Systems va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

De exemplu, poate doriți să comandați imprimante termice, ce folosesc tehnologie de ultima ora. Puteți alege exact ce vă doriți, oferta fiind diversă. Iată și o exemplificare: imprimanta Zebra ZXP seria 7 S/S imprima carduri la o inalta calitate in cel mai scurt timp posibil, facand-o ideala pentru aplicatii care necesita imprimare de volum ridicat. Caracteristicile, cum ar fi incuietorile de acces fizic, personalizare privilegii utilizator, si optional laminare, fac din aceast imprimanta o solutie de imprimare carduri foarte sigura.

Sau poate sunteti interesați de un card personalizat, util in multe situatii. Este oferită o gama variata de carduri PVC (policlorura de vinil) tip CR-80 atat simple albe cat si cu banda magnetica sau de proximitate, colorate in masa sau securizate.

Sau poate vă interesează cititoare de carduri si acestea de ultima generatie. Intrati si puteti comanda exact ce aveți nevoie.

Sper să vă fie de folos această recomandare, mai ales că puteți avea direct acasă sau la firmă produse de ultimă generație, care sunt optimizate pentru performanță. Mai jos, aveți poza imprimantei Zebra ZXP Seria 7 S/S descrisă ceva mai sus.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu