Proprietarii maşinii electrice Kia EV6 primesc trei ani de încărcare gratuită

joi, februarie 24, 2022 18:27

Kia EV6
Pe măsură ce mai multe maşini electrice sunt introduse în circulaţie, o mare preocupare pentru potențialii cumpărători este încărcarea. Din fericire, o tendință comună este că mărcile de mașini oferă încărcare „gratuită” a vehiculelor electrice. Săptămâna aceasta, Kia și Electrify America au anunțat o promoție care oferă cumpărătorilor EV6 încărcare gratuită timp de până la trei ani.

Am văzut oferte similare de încărcare de la Tesla, Nissan și chiar și Hyundai oferă încărcare gratuită, dar opțiunea Kia nu este atât de bună pe cât pare.

Kia și Electrify America vor oferi cumpărătorilor EV6 1.000 kWh de încărcare gratuită la orice stație de încărcare EA din Statele Unite pentru următorii trei ani. Cu toate acestea, odată ce atingeți limita de 1.000 kWh, va trebui să începeți să plătiți.

Asta înseamnă doar aproximativ 3.500 sau 4.000 de mile (între aproximativ 5633 km şi 6437 km). Având în vedere că Kia EV6 are aproximativ 310 de mile (aproximativ 500 km) per încărcare, ceea ce înseamnă aproximativ 75-90 kWh, aceasta este o ofertă limitată. Deci, din punct de vedere tehnic, Kia și Electrify America oferă doar aproximativ 11-13 încărcări totale ale bateriei gratuit.

Prin comparație, Electrify America are o înțelegere similară cu Hyundai, doar că promite încărcări nelimitate de 30 de minute timp de doi ani, care ar putea ajunge să fie mult mai mult decât ai obține cu Kia.

Totuși, posibilitatea de a minimiza o parte din stresul trecerii la o maşină electrică este, fără îndoială, o idee bună, iar cei care iubesc tot ceea ce Kia EV6 are de oferit vor fi fericiți să știe că primesc o ofertă bonus. Rețeaua de încărcare a Electrify America nu este la fel de mare ca cea deţinută de Tesla, dar se extinde rapid și s-ar putea afla în majoritatea oraşelor din SUA în care călătoriţi.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu