Ford ar putea folosi un joc Escape Room pentru a educa noii șoferi de maşini electrice

sâmbătă, februarie 5, 2022 7:05

Escape Car
Producătorii de automobile doresc ca mașinile electrice să fie tot mai aproape de conceptele din filmele SF și adesea îndeplinesc această cerinţă prin înghesuirea de caracteristici noi și nefamiliare în vehiculele lor electrice. Din păcate, probabil doar câțiva șoferi își vor face timp să învețe cum se folosesc aceste noi funcții. De aceea, Ford speră să încurajeze noua experiență de a conduce o maşină electrică, cu opţiuni total noi, folosind un joc educațional.

Dezvoltat de divizia Ford Europa, conceptul de joc Escape Car îi împinge ușor pe șoferii Mustang Mach-E să învețe despre mașina lor. Escape Car îți poate cere să aprinzi farurile sau să-ți activezi încălzitoarele pentru a comunica cu „spionii” din joc, de exemplu.

Interesant este că Ford crede că Escape Car i-ar putea învăța pe tineri abilități de conducere în siguranță. Într-un videoclip care demonstrează conceptul, Escape Car îi cere unui șofer să se îndrepte către o destinație și avertizează că excesul de viteză îi poate afecta șansele de câștig. Este ușor de văzut cum acest joc i-ar putea învăța pe începători abilitățile de conducere, cum ar fi parcarea laterală sau menținerea unei distanțe sigure față de alte vehicule.

De asemenea, jocul ar putea distra pasagerii sau îi poate ţine pe oameni ocupaţi, evitând astfel plictiseala, în timp ce mașina lor se încarcă.

Escape Car este încă doar un concept, deși Ford caută în mod clar o modalitate distractivă de a-și aduce clienții la curent cu noua tehnologie pentru vehicule. Ford nu a clarificat dacă Escape Car va deveni un joc adevărat sau nu.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu