Protejează-ți sănătatea – alege o vopsea lavabilă pentru interior antimucegai

luni, octombrie 10, 2022 18:41
Posted in category Diverse

Vopsea lavabilă pentru interior antimucegaiFie că te hotărăști să faci o renovare, fie că identifici în casa ta o problemă care îți pune sănătatea în pericol, alege să folosești produse profesionale, de înaltă calitate, care să iți protejeze locuința și pe cei care locuiesc în aceasta.

Sănătatea familiei primează

Confortul casei este cu siguranță important însă, mai mult decât atât, ar trebui să ținem cont de sănătatea noastră atunci când alegem produsele cu care să renovăm. Pentru protecția ta și a celor care locuiesc în căminu tău, alege o vopsea lavabila pentru interior antimucegai.

Cât de sigură este această vopsea? Ei bine, trebuie să știi că sănătatea ta nu este pusă în pericol nici chiar în primele ore după zugrăvire, dat fiind faptul că aceasta nu conține compuși organici volatili. Este, totodată, și practică, căci nu va fi nevoie să te muți din locuință atunci când o folosești, vei putea utiliza încăperea imediat ce vopseaua s-a uscat.

Regula celor patru de zero

Atunci când alegi să zugrăvești cu vopseaua lavabilă pentru interior antimucegai pe care o găsești pe decoratorshop.ro ai parte de multe beneficii. Dar care sunt proprietățile vopselei lavabile antimucegai? Cei de la Decorator Shop îți prezintă regula lui zero: ai zero emisii, zero miros, zero bacterii și zero mucegai. Ce poți să-ți dorești mai mult de la o vopsea lavabilă?

Dormitorul este o zona în care îți petreci marea majoritate a timpului atunci când ești în casă. Dacă din păcate în această cameră se găsește igrasie atunci sănătatea membrilor familiei tale poate fi pusă grav în pericol. Alege să îți protejezi sănătatea de factorii de risc, zugrăvind cu o vopsea antimucegai. Ionii de argint din componența acesteia sunt bine cunoscuți pentru proprietățile lor antibacteriene. Protejând spațiul împotriva sporilor de mucegai și a bacteriilor ai garanția că ești ferit de eventualele problemele de respirație cauzate de acestea.

Această vopsea lavabilă este foarte potrivită pentru zugrăvirea spațiilor publice, a magazinelor, hotelurilor și mai ales a zonelor în care se află persoane sensibile precum spitalele, școlile, maternitățile sau camerele copiilor.

In plus, atunci când zugrăvești cu o astfel de vopsea ai garanția că economisești mai mult pentru că ești ferit de mucegai și bacterii un timp îndelungat. Nu va mai fi nevoie să angajezi o echipă specializată să îți curețe zonele afectate de umezeală și microbi ale casei tale și nu vei mai pierde banii dați pe “produsele minune” de curățare din comerț.

Comandă de la Decorator Shop orice ai nevoie pentru renovarea ta

Alege vopseaua lavabilă pentru interior antimucegai împreună cu toate ustensilele pentru zugrăvit de care ai nevoie și primești comanda rapid, în maxim 48 de ore. Specialiștii Decorator Shop garantează pentru calitatea produselor alese de tine!

Ai la dispoziție o gamă variată de vopsele lavabile de interior și exterior din care să alegi, direct de pe site-ul www.decoratorshop.ro. Verifică celelalte secțiuni destinate produselor pentru casă și achiziționează uneltele, vopselele și materialele necesare unei renovări ca la carte!

Contact:
shop@edecorator.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu