Neconstruind sosele noi, PSD-istii sunt ucigasii romanilor

vineri, ianuarie 6, 2017 11:31

PSDÎn fiecare zi se moare pe șoselele de rahat ale acestei țări, administrate 20 ani de către PSD, în mod direct sau indirect

De ce 20 ani? Simplu: se adaugă și anii 2007, 2008, atunci când PSD-ul a sprijinit guvernul criminal economic pentru țară C.P. Tăriceanu și anul 2009 atunci când (o bună parte din el) tovarășii de la PSD au guvernat cu “mafia portocalie”, adică PDL, partid pe care l-au împroșcat ulterior cu scuipați, acuzându-l de tot răul din România, ca și cum PDL-ul ar fi guvernat România 20 ani, nu PSD-ul. Practic, PSD-ul nu a participat deloc la guvernare, preferând să fure și mai mult din opoziție, în anii 1997, 1998, 1999, 2000 (guvernarea CDR – Convenția Democrată Română + PD + UDMR) și anii 2005, 2006 (guvern D.A. – Dreptate și Adevăr, adică PD + PNL). Sunt, cu alte cuvinte, 6 ani din 27. Mai mult de 20 ani, mafia PSD-istă a jefuit această țară.

O țară de mămăligari acceptă să moară în accidente de circulație în loc să-i belească pe acei politicieni vinovați de distrugerea României

Mafia PSD-istă nu se elimină prin caricaturi pe Facebook (se tăvălesc pe jos mafioții atunci când văd că ei fură milioane de euro și “fraierii” se mulțumesc să le facă mustăți la poze, pe Facebook). Mafia PSD-istă se elimină în stradă. Nu poți pretinde o țară fără mafioți, din moment ce stai acasă și nu votezi sau/și nici nu participi la mișcări de protest atunci când au loc. România este total, azi în 2017, sub tutela mafiei. Nu există opoziție la Mafia PSD, în afara mișcărilor de stradă. PNL-ul va face același troc de căcat cu mafioții PSD-iști, în Parlament, pentru a-și asigura propsperitatea financiară. Nu-i interesează altceva. Știți de ce Nicușor Dan nu este primarul general al Bucureștiului? Deoarece n-au fost două tururi de scrutin la alegerile locale (în turul doi Nicușor Dan ar fi umilit-o pe țoapa Firea, precum a făcut Iohannis cu Ponta). Și n-au fost două tururi deoarece PNL-ul a acceptat în Parlament toate rahaturile mafiei PSD-iste, de la pensii speciale pentru parlamentari și până la alegeri într-un sigur tur. Bun, poate n-ar fi reușit să-i blocheze pe mafioții PSD, dar trebuia să încerci. Dacă ai onoare, lupți. Faci grevă parlamentară, te legi cu lanțuri de gardurile parlamentului, sesizezi UE, Parlamentul European etc. Pe PNL-iști i-a durut în cur de faptul că mafia PSD acaparează România.

Justițiarul Traian Băsescu moare încet, dar sigur, în jegul numit impropriu televiziune, Romania TV

Sunt din ce în ce mai dezamăgit de acțiunile lui Traian Băsescu. În fara proiectului pentru Basarabia (unirea cu România), PMP-ul nu pare dispus să facă și altceva pentru această țară. Ba mai mult, în loc să lupte cu mafia PSD-istă ce pune la cale cele mai mari mârșăvii, Traian Băsescu atacă, din cloaca numită RTV (aștept momentul în care-l va linge-n cur și pe Dan Voiculescu la Latrina 3), DNA-ul și-i dă limbi catifelate în fundul de mafiot lui Sebastian Ghiță. Ăsta o fi prețul prezenței lui Băsescu la România TV? Domnu’ Băsescu, între timp a apărut Internetul, Facebook-ul etc. Chiar crede Traian Băsescu faptul că cei cu creierul spălat niște ani de România TV, în care același Băsescu era umplut cu scuipați seară de seară, îl vor aprecia. Evident că nu, imaginea lui Băsescu formată în mintea cretinilor care votează PSD-ul este clară: Băsescu este diabolic, a făcut și a dres. Și atunci de ce să te duci la Romania TV, acolo unde ani de zile ai fost împroșcat cu noroi?! Și în tot acest timp te-au apărat niște “fraieri”, mă rog, ți-au apărat principiile promovate, în general corecte, domnia legii, eliminarea mafioților, democratie funcțională etc. Și ce faci azi? Ataci DNA-ul! Nu pe Kovesi o decredibilizezi, ci DNA-ul ca instituție. Iar pe fraierii care te-au apărat, în presă și pe net, îi faci “lingăi”, să te dai bine pe lângă mafioți ca Ghiță! Ești azi, domnule Băsescu, în aceeași tabără cu Voiculescu, Sebastian Ghiță, Ponta etc. Ai ajuns să stai la aceeași masă cu cretinoidul Ciutacu, cel care spunea despre așa-zișii băsiști prin 2013 sau 2014, citez aproximativ, “Să mi-o sugă din picioare”. Iar Puie Monta, pe atunci Premierul României (europene, adică civilizate?) era de acord cu afirmația, pe Facebook. Lupta pentru propria familie se duce în sălile de judecată, domnule fost președinte al României, nu la televizor, atacând DNA-ul și proslăvind mafia. Cătușele Elenei Udrea sunt oare mai importante decât această țară devastată de mafioții care, în mod miraculos, au gasit începând cu anul 2016 un aliat neașteptat: Traian Băsescu?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Neconstruind sosele noi, PSD-istii sunt ucigasii romanilor”

  1. Uniunea Mondială a Emigranţilor Liberi din România | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 14th, 2018 at 19:43

    […] Neconstruind sosele noi, PSD-istii sunt ucigasii romanilor […]

Adauga un comentariu